smerf2222 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak zminić napięcie...karty graf które to jest napiecie jak sie je zmienia kture jest do gpu,które do memory.Szukałem ale naprawde niema prosze o pomoc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 mozesz zmienić napięcie na agp w biosie - nie radze, chyba ze chcesz stracić karte, a poza tym to chyba niewiele daje... zeby zmienić napięcie na gpu albo na pamięciach grafy to musisz robić v-moda odpowiedniego, poszukaj info o v-modach dla twojej grafy jak źle cuś muwie to prosze niech mnie ktoś poprawi a tak btw to przydałoby sie jakieś info o twoim sprzęcie... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nie dziwie się, że nie znalazłeś. Nie da się podnieś napięcia core i pamięci na karcie graficznej bez ingeracji w nią. Jedyna opcja to podniesienie napięcia na szynie AGP, ale w rzeczywistości nic to nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak zminić napięcie...karty graf które to jest napiecie jak sie je zmienia kture jest do gpu,które do memory.Szukałem ale naprawde niema prosze o pomoc :oops: 1. nie szukałeś 2. które pisze sie przez ó 2.Napiexcie zmeinai sie w biosie , jaka masz mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Epox 8kraI,mam dyslekcje,radek 9000pro,bartek2500+,512no name,codogen300w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...