kuebk Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Witam! Kumpel mnie poprosił abym pomógł mu złożyć kompa. I mam problem jakie mobo wybrać zastanawiam się nad ABITEM albo AI7 albo IS7 (nie G). Powiedzcie jaką płyte lepiej wybrać (między tymi dwoma!!). Dodam że koleś troche sie na sprzęcie zna więc płyta bankwo nie będzie sie marnować :!::!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja czekam na ai-7 . wola ta bo wszystko robisz z poziomu windows a nie w biosie. is7 na pewno tez jest bardzo dobra. mysle ze w tym przedziale cenowym bubli chyba nie ma. kazda na swój sposób jest dobra. to zalezy od uzytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Bierz AI7 jest nowsza! Zresztą poszukaj, temat był już niejednokrotnie poruszany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...