MARIOSKARPA Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 2 Partycje (2x20GB) C: Systemowy Gry D: Mp3 Filmy Graphicts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 C: 2047 MB (wolne ~800-850 MB), FAT16: Używałem raz czy dwa razy w życiu na własnym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 u mnie 160+80gb c: winda i podstawowy soft do niej - 10gb (przewidziane wydzielenie 4gb na linuxa) ntfs d: filmy, muza, gry, downloads itp syfy 142gb ntfs e: seriale 76gb ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja swoją barkę podzieliłem na dwie partycje: c: wina (3 gb) d: cała reszta czyli: Filmy Muza Gry Programy Downloads Backup (rózne dokumenty) Toy ( moje śmieci, czyli tapety jakieś fajne rzeczy itp) Miejsca mi troche brakuje i myśle poważnie o kupnie nowego dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jestem po instalce systemu: C - winda D - swap E - reszta może ktoś wie jak przenieść "Documents and Settings" z C na D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 TweakXP PowertoysXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...