gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a ja bym powiedzial ze temat jest wyczerpany i gdybym mial moc uzdrawiania to bym uzdrowil wasze oczy od czytania takich glupot ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 niech sie jakaś koleżanka nim pozadnie zajmnie to raz 2 wytrzźwieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ale po to jest osla zeby sie rozladowac nie ?Ale jest topic pt. Zakladanie debilnych wątków !!! Lepiej to przeczytaj przed ! przyklejony przez reed'a i oprócz tego również istnieje regulamin :evil: :evil: :evil: [/url] No niby tak... Ale ten watek nie jestes 100% debilny - jest tylko glupi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No niby tak... Ale ten watek nie jestes 100% debilny - jest tylko glupi ;] Taki jesteś zabawny ??? To podaj mi definicje debilnego Topicu :evil: Żebyś się przypadkiem nie spocił podam ci cytat z topicu reeda Jako ze na Oslej Laczce pojawia sie coraz wiecej debilnych i nic nie wnoszacych topicow, ostrzegam !!! Kazdy nowy durny i bezsensowny topic I ty mówisz że to nie jest debilny topic ??? 8O Ten topic nic nie wnosi do tego forum , nie nadaje się nawet na oślą i w dodatku jest niesmaczny. No po prostu gratuluje autorowi pomysłu i kultury osobistej , a raczej jej braku. Według mnie ten topic nadaje się tylko i wyłącznie do Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No niby tak... Ale ten watek nie jestes 100% debilny - jest tylko glupi ;] Taki jesteś zabawny ??? To podaj mi definicje debilnego Topicu :evil: Żebyś się przypadkiem nie spocił podam ci cytat z topicu reeda Jako ze na Oslej Laczce pojawia sie coraz wiecej debilnych i nic nie wnoszacych topicow, ostrzegam !!! Kazdy nowy durny i bezsensowny topic I ty mówisz że to nie jest debilny topic ??? 8O Ten topic nic nie wnosi do tego forum , nie nadaje się nawet na oślą i w dodatku jest niesmaczny. No po prostu gratuluje autorowi pomysłu i kultury osobistej , a raczej jej braku. Według mnie ten topic nadaje się tylko i wyłącznie do Nie podniecaj się tak ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Nie podniecaj się tak ;P.Nie no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zabiłeś mnie tym hasłem , normalnie ... 8O Widze ze to jest norma jak ktoś pisze topic o żyganiu na lewo i prawo .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Nie podniecaj się tak ;P.Nie no <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zabiłeś mnie tym hasłem , normalnie ... 8O Widze ze to jest norma jak ktoś pisze topic o żyganiu na lewo i prawo .... Nie jest norma, bo uważam jak Ty ;]. Ale po co sie tym tak przejmować :D. To tylko forum :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ok Koniec posmiali sie pozygali poklucili zamykamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...