Gliko Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 O co chodzi z tymi cenami dla twojego poziomu i od czego to zależy P.S. Sory za lamerskie pytanie ale jestem tu drugi dzień :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Moze opisalbys dokladniej o co ci biega. Domyslam sie ze o sklep. Cena jest zalezna od tego ile zakupow i na jaka kwote dokonales. Po przekroczeniu pewnej bariery mozesz liczyc na male upusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Im więcej kupujesz tym większe masz zniżki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliko Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a gdybym kupił Mysz Logitech MX500 Optical za 232zł i karte graficzną Sapphire Radeon 9600XT Atlantis 256MB DDR TV&DVI za 888 zł. to ile bym tak gdzieś dał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 dopiero przy nastepnych zakupach dostaniesz zniezke :D wiem bo ja juz mam znizki :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...