Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Sprawa jest tego typu ze procesor ten przy ustawieniu magistrali na 100 MHz .. wstasje windows it laduja sie programy i po chwili nastepuje restart .. a przy 5x95 caly system chodzi stabilnie przechodzi 3d marka , sisoft sandre i cpu stability tester .... zastanawiam sie co moze byc powodem takiego zachowania procesora , zbyt duza predkosc cache L2(250Mhz[1/2CPU]) ? grzanie sie raczej nie bo przy 5x95 cooler jest zimny .. zamocowany jest dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Moze napiecie masz na procku za niskie? Sprobuj podniesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 właśnie napięcie albo po prostu juz nie pójdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Oj , wg mnie to nie napięcie !!!, wg mnie wszytsko wina temp Cache L2. radiator sie z nimi nie styka wiec wluz miedzianom plytke miedzy cache l2 i radaitor aby zaczął chłodzić cache. Przynajmniej ja tak mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...