SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Hydraulic, taka jak mial swego czasu Alienware. http://store1.yimg.com/I/directron_1697_7083275Zachorowalem na ta bude :) Very very mod friendly... Zaraz wam pokaze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mod takiej budy jest tutaj... Mocno sie trzymajcie stolkow... http://www.pimpedoutcases.net/cases.asp?case=78 Mnie zatkalo... Czadzik... :) :P :roll: :twisted: 8O 8) :lol: :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A musi być koniecznie w Polsce? BO jak tak to będzie trudno, ale postaram się... NIestety nie znalazłem :( MOże jakieś sprowadzenie? jeśli oczywiście masz dość kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A musi być koniecznie w Polsce? BO jak tak to będzie trudno, ale postaram się... Musze miec kasiore, to pogadamy. Juz niedlugo sprzedaje kaszla, to na bude sie uzbiera jak znalazl... Moze jednak ktos wie czy ktos to sprowadza do Polski??? :) Please... This case killed my invention... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ile ona może kosztować(ZŁ). bo jak na nią patrzyłem to mi się łza w oku zakręciła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mod takiej budy jest tutaj... Mocno sie trzymajcie stolkow...Ledwo się utrzymałem :) Mówiąc krótko - PEŁEN ODLOT !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mod takiej budy jest tutaj... Mocno sie trzymajcie stolkow...Ledwo się utrzymałem :) Mówiąc krótko - PEŁEN ODLOT !! u mnie to samo ! BOMBA !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...