Bobas Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Kciałbym powitac wszychich wyciskaczy potow ze swych maszyn, przeglądam forum od dawna i widza co czas dolaczyc do gromady :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Kciałbym powitac wszychich wyciskaczy potow ze swych maszyn, przeglądam forum od dawna i widza co czas dolaczyc do gromady :lol: Witaj i nie pisz juz wiecej off topicow... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Witaj i nie pisz juz wiecej off topicow... :( Chyba że na oślej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A tak pozatym WITAJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 BIG JO FOR U BRO ps.Do Liska - ale żeś się odstrzelił na tym foto :)))))) to Ty ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 nowy a juz go zjebali ale jak czytal forum to powiniewn niedziec pozzdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ps.Do Liska - ale żeś się odstrzelił na tym foto :)))))) to Ty ?? No ja, ja... powiedz mi co w nim jest dziwnego? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ps.Do Liska - ale żeś się odstrzelił na tym foto :)))))) to Ty ?? No ja, ja... powiedz mi co w nim jest dziwnego? :) moje jest ladniejshe :PPPP hyhy, a tak btw, to witaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahaahhaha bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny? :D buahahahaha aha witaj Bobas ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahaahhaha bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny? :D buahahahaha Widzisz, nie pdoobasz sie chłopcom - lapaj za sznurek i zmykaj do lasu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 witaj !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahaahhaha bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny? :D buahahahaha Widzisz, nie pdoobasz sie chłopcom - lapaj za sznurek i zmykaj do lasu :))) lisek ty bazylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahaahhaha bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny? :D buahahahaha Widzisz, nie pdoobasz sie chłopcom - lapaj za sznurek i zmykaj do lasu :))) lisek ty bazylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P jaki to kolor peleryny na glowie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 buahaahhaha bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny? :D buahahahaha Widzisz, nie pdoobasz sie chłopcom - lapaj za sznurek i zmykaj do lasu :))) lisek ty bazylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P jaki to kolor peleryny na glowie ? chyba fiolet ?? :/ jak tak to Lisek powinien Sobie zmienić NICKA na VIOLET MAN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a orginalne czy dales sie komus skarac na Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a orginalne czy dales sie komus skarac na CYTO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Czesc! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 WITAM NOWEGO KRĘTACZA !!! :) BTW: Uważaj niektórzy są tu naprawde wredni... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jaki to kolor peleryny na glowie ? U mnie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Co do was bruce i lisku. To bardziej mi się podobały wasze poprzednie log-a. Ale oczywiście to w sumie ja sam nie mam pomysły. A od mojego zdjęcia to forum by się chyba wyluniło. A tak poza tym to ja też się troche cykałem z pierwszym postem a później jakoś to leci. Byle tylko później nie rzucał mięsa na wiatr. P.S. Lisek jaki ty młody jesteś. hehehheheheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 jak dla mnie to jednak lepiej dawać swoje fotki w loga. Przynajmniej wiadomo z mamy doczynienia :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Co do was bruce i lisku. To bardziej mi się podobały wasze poprzednie log-a. Ale oczywiście to w sumie ja sam nie mam pomysły. Moje logo jest skierowane do płci odmiennej :P heheh :) Tutaj przynajmniej widać mą facjatę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Co do was bruce i lisku. To bardziej mi się podobały wasze poprzednie log-a. Ale oczywiście to w sumie ja sam nie mam pomysły. Moje logo jest skierowane do płci odmiennej :P heheh :) Tutaj przynajmniej widać mą facjatę... o tym też myślałem, tylko ile kobiet tu obecnych?....ech... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 o tym też myślałem, tylko ile kobiet tu obecnych?....ech... :( Nie wiem :P mimo wszystko na kobiety wole polować w rzeczywistości :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Nie chce mi się studiować listy urzytkowników forum tweak. Ale chyba żadnej panny tu nie znajdziesz. Ja nie chce nikomu mówić co ma robić tylko wyrażam swoją opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Nie chce mi się studiować listy urzytkowników forum tweak. Ale chyba żadnej panny tu nie znajdziesz. Ja nie chce nikomu mówić co ma robić tylko wyrażam swoją opinie Nie wiem czy dostrzegłeś, ale my sobie żartujemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 jaki to kolor peleryny na glowie ? U mnie? :) błond chyba niejest w modzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Nie chce mi się studiować listy urzytkowników forum tweak. Ale chyba żadnej panny tu nie znajdziesz. Ja nie chce nikomu mówić co ma robić tylko wyrażam swoją opinie Seiryuu jest tu bodajże jedyną dostępną panną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 błond chyba niejest w modzie :) No to jest straszne :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 lisek musze to powiedziec : masz straszna twarz :PPPP, schowaj ja pliz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...