marek42 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 witam czy ktoś zna adres na forum (chodzi mi o aktywne ) o torrencie ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 http://forum.torent.ag.bocznica.org www.torrent.forum.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 dzięki ten pierwszy jest niezły!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam! Mam Neo, ale duzy problem ze sciaganiem plikow z torrenta, transfer do 15 kB/s! 8O Jak FTP to leci ja szalony na max. Co to moze byc? Czy trzeba to jakos specjalnie skonfigurowac? Uzywam Aureusa, moze cos jest lepszego? Dzieki za wszelkie info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...