p3dzi0r Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 znalazłem starą 16 megową kość dimm, ma na chipach oznaczenie HY57V168010A. Czy te HY na początku to nie HYNIX ?, a i jeszcze jakieś logo, takie H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 znalazłem starą 16 megową kość dimm, ma na chipach oznaczenie HY57V168010A. Czy te HY na początku to nie HYNIX ?, a i jeszcze jakieś logo, takie H Jak stara to HY to na pewno nie Hynix, a raczej HYUNDAI. Hynix istnieje od niedawna. Czas dostepu 10ns - zwykle PC-100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 znalazłem starą 16 megową kość dimm, ma na chipach oznaczenie HY57V168010A. Czy te HY na początku to nie HYNIX ?, a i jeszcze jakieś logo, takie H To pewnie Hyundai ... ale szczegóły znajdziesz na stronie Hynix'a szukaj w DRAM Part Number Decoder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 to raczej hyundaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Hyhyhy to na 100 % hyundai bo właśnie na moim biurku leży taka kosta pamięci tyle że 32 mb ... swoją drogą całkiem niezła była w swoim czasie standardowo chodziła na 66.8 Mhz a u mnie śmigała na 112 MHz przy casa na poziomie 2 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...