Skocz do zawartości
Galago De Codi

JAk to zrobili w gnowmie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie poradzcie mi.. jak ten człowiek pomalował na taki kolor srebrny

te elementy.. Ja juz próbowałem wszystkiego chyba :)...

Albo jest srebrny matowy .. albo wogole nie wysycha..

albo się zmazuje....

Jaką konkretnie farbe uzyc by było tak fajnie srebrno ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś przeczytał jego dwa wątki na Forum Bit Tech'a to byś wiedział, że wysłał części do serwisu [online], który zajmuje się chromowaniem różnych rzeczy.

Poza tym jak już to G-Gnome :x Czy naprawdę nikt nie potrafi tego nikc'a napisać normalnie? Gdzie spojrzę G-Nome, Gnome, Genome, genom [ to już mnie powaliło :lol: ], gnowm też niezłe ;) jakby anafalbeci sami byli :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fantachrome to tez jest nie to...

a poza tym to strasznie drogie.

G-gnome wysylal elementy do galwaniznego chromowania dekoracyjnego

a to nie jest az takie drogie - mysle ze nie wiecej niz 10 pln za dm2 powierzchni - kwestia tylko znalezc odpowiednia galwanizerie, ktora wykonuje takie uslugi, zwlaszcza dla jednostkowych przedmiotow.

arthx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś przeczytał jego dwa wątki na Forum Bit Tech'a to byś wiedział, że wysłał części do serwisu [online], który zajmuje się chromowaniem różnych rzeczy.

Poza tym jak już to G-Gnome :x Czy naprawdę nikt nie potrafi tego nikc'a napisać normalnie? Gdzie spojrzę G-Nome, Gnome, Genome, genom [ to już mnie powaliło :lol: ], gnowm też niezłe ;) jakby anafalbeci sami byli :[

Sienie czepiaj, bo jakbyś nie widział panie miodek dałem " :) " ...

a to chyba o czymś znaczy...

Jakbym umiał angeilski to bym przeczytał.. ale nastepnym razem to temat dot komputerów zapodam na forum translatorów.. byś nie musiał się męczyć ... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam na tyle bym sobie poradził z kompem. Sorry jak brzmi galwanizacja po angielsku nie wiem... Nie znam całego słownika angielskiego..

Ale koneic postoj*((*(*&^ bo to pytanie nie było po to by się zzrywać na sobie tylko w konkretnym celu.

Widzę ze niektorzy jak nie potrafią udzielić odpowiedzi to przyjanmniejsie doczepią.. wciąż po staremu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FOD!!!

Proste pytanie.. tak trudno wam przeboleć że z premedytacją zamieniłem nazwe moda by było smiesznie... Widzę że się nie macie czego doczepić...

Co do ciebie wunat... nie prosiłem nkogo by mi cokolwiek zrobił..

ale dla ciebie zrobię wyjątek.. odczep się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi