Fallout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 upatrzyłem sobie coś takiego... http://sklep.gral.pl/podzespoly/index_opis...rd=&pdgr=&aaa=1 hehe no i powiedzcie mi czy lepiej kupić to niż jakiś średniej klasy zestaw 5.1 no i czy na prawde świetnie grają te głośniczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 nie lepiej jakies Tannoy m1 + jakis wzmachol? pozatym jak juz to hercules ma taki fajny zestaw 2.1 300zl a chyba lepszy od tego;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 nom a jaki koszt tego ee pierwszego co napisałeś ?:P wzmacniacz i ee Tannoy m1 hehe a co do herców to gdzie ja to znajde ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 tannoy m1 o ile sie nie myle okolo 400zl do tego wzmacniacz jakis za duzego wyboru bys nie mial ... moze troche bys doplacil ... ale bys mial wlasciwie prawdziwe hifi z mocnym basem czystym dzwiekie itp a nie komputerowa pierdziawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 moge jakiś link do tego czegoś ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 upatrzyłem sobie coś takiego... http://sklep.gral.pl/podzespoly/index_opis...rd=&pdgr=&aaa=1 hehe no i powiedzcie mi czy lepiej kupić to niż jakiś średniej klasy zestaw 5.1 no i czy na prawde świetnie grają te głośniczki :) daj spokój - było porównanie tego zestawu do logitecha i ten Creative dostał.... sromotnie kup sobie 5.1 P580+Live lub Audigy mogę ci w ciemno polecić zestawik do słuchania muzy z komputera oraz do DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hmm no nie sa za słabe te p580 ??? a ten tannoy m1 ma ktoś do tego link ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 dokładnie.. nie ma sensu sie bawić w pseudogłośniczki bo te "subwoofery" maja taką średnice że łomatko.. ja mam własnie Tannoye M1 + porządny wzmacniacz i nei zamieniłbym tego nawet na 7.1 komputerowe.. lepiej 2 głośniki a porządne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no to ok te tannoy m1 w jakiej są cenie ? no i do tego jaki wzmak by styknoł ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 sprawdz w media markt.. pewnie jakas promocja bedzie.. a tak w sklepie to nieco ponad 400.. ja mam 2x35W i przy muzyce i tak nigdy nei odkrecam do końca.. ;) no.. może pare razy do testów i jak mnei sąsiad wqr...zył ;) jak nie masz kasy to nawet jakaś stara unitra ze strychu sie nada.. mozesz też poszukać na allegro.. czasami sie trafi na przykłąd jakis fajny starszy H-K za 300 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Tannoy Mercury M1: Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a ze wzmacniaczy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21857941 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21680831 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21542638 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22037180 to tak z tych tańszych-fajniejszych.. oczywiście mozna taniej.. OT: śmieszą mnie tam tytuły w stylu: "high-endowy TECHNICS" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 moze tonsil? http://www.tonsil.com.pl/products/speakbox/inne.htm 319zl za pare:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no hehehe na razie mam 235 zł to chyba musze zbierać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no hehehe na razie mam 235 zł to chyba musze zbierać :Pwarto ja wlasnie niedawno je kupilem:) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 eeeeee typowo satelitarne do kompa? hmm;] ja kupowalem w MM tannoye m2 za 350zl za sztuke tannoye m1 tak jak mowilem kosztuja tam cos kolo 200zl za sztuke do tego mam wzmaka denona ( stary) - Dzwiek cuz bardzo bardzo bardzo dobry;] tannoye m1 pewnie nie sa wiele gorsze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a ze wzmacniaczy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21857941 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21680831 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21542638 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22037180 to tak z tych tańszych-fajniejszych.. oczywiście mozna taniej.. OT: śmieszą mnie tam tytuły w stylu: "high-endowy TECHNICS" :D :D :D Technics jakieś 20 lat temu był firmą audiofilską, Hi-Endowe klocki miał wtedy w ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Vengance.. MINIMALNIE dół maja słabszy.. tzn.. hmm.. słabszy... no.. minimalnie jak już mówiłem ;) ale ja tam nie narzekam =) a mój wzmacniaczyk to hexfety robione na zamówienie kekeke :D porównywaliśmy go z Nakamichi @ B&W CDM1 i Nakamichi odpadł :D do b&w jednak tannoykom "troche" brakuje.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a najpierw kupić powiedzmy głośniki a potem wzmaka czy jak ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a najpierw kupić powiedzmy głośniki a potem wzmaka czy jak ??? A co Ci da jedno bez drugiego ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 heh.. :P nic no ale jeszcze starsi mają w pokoju kolumny duże i kenwooda sprzęcik ze wzmakiem 350 W no i tak myśle jakby to od nich wychaczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 heh.. :P nic no ale jeszcze starsi mają w pokoju kolumny duże i kenwooda sprzęcik ze wzmakiem 350 W no i tak myśle jakby to od nich wychaczyć :P Skoro mają jedno i drugie to zabieraj całość :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hmm tylko nie wiem co to za wzmacniasz bo nie ma potencjometra żadnego :P jakiś amplifer power control czy coś takiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 może ja jestem skrzywiony ale im wzmaciniacz ma mniej gałek, przycisków, świecidełek (!!), equalizerów (!!), zwłaszcza graficznych (!!!!) tym lepiej ;] ważne żeby sie głośność dało zmieniac ;) wiecej nie trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no wlasciwie tak jest:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ale tam nie da się głośnści zmieniac... tylko jakieś speaker A i B to sie dokładnie nazywa power amplifier... niby z tyłu jest napisane że ma 350W hehe do tego jest jeszcze stereo control amplifier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ale tam nie da się głośnści zmieniac... tylko jakieś speaker A i B to sie dokładnie nazywa power amplifier... niby z tyłu jest napisane że ma 350W hehe do tego jest jeszcze stereo control amplifier Prosta sprawa : Power Amplifier - to zwykła końcówka mocy Control Amplifier - przedwzmacniacz Przedwzmacniacz steruje koncówką mocy. Ot cała filozofia :). Swoją drogą - całkiem ciekawy model skoro konstrukcja dzielona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hmmm czyli razem to daje wzmacniacz tak ??? i to jakiś dobry taki czy normalny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Razem oczywiście daje to wzmacniacz :). Na ogół konstrukcje dzielone to już coś poważniejszego no i oczywiście droższego od typowego wzmacniacza zintegrowanego. Na pewno moc takiego smoka jest konkretna. Jeśli jest to prawdziwe 350 W to lepiej uważaj :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 eeeeee typowo satelitarne do kompa? hmm;] ja kupowalem w MM tannoye m2 za 350zl za sztuke tannoye m1 tak jak mowilem kosztuja tam cos kolo 200zl za sztuke do tego mam wzmaka denona ( stary) - Dzwiek cuz bardzo bardzo bardzo dobry;] tannoye m1 pewnie nie sa wiele gorsze;] a co sie srasz tak tannoyami nic specjalnego to nie jest wiem z odsluchu. nie porownoj kolumn z 800zl z kolumnami za 320 zl :D z choinki sie urwales? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...