xan Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mam problem z zamknieciem systemu . Chodzi mianowicie o wylaczenie kompa . Po komendzie shut down , komp zamyka sie jak AT a nie ATX . Wyskakuje ze mozna wylaczyc bezpiecznie komputer !!!. Pod 98 chodzilo normalnie , ACPI jest w Biosie uaktywnione . W rejestrze tez juz grzebalem i zmienialem wartosc odpowiedniego klucza ,ale tez nic nie dalo :( . Z gory dzieki za pomoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Witam!!! Może nowy biosik ze stronki producenta??Miałem taki problem z BP6 Abita na windzie 2000, ale ani nowy bios, ani update windy, ani przestawianie rejestru nie pomogło!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Juz mam najnowszy bios ,wiec to nie to :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Też to miałem w asusie p2b pod w2k. A powiedz, w menedżeże sprzętu twój komp to Stanardowy komp z interfejsem acpi czy Standardowy PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ...ale nie wspomniałeś nic o tym czy włączyłeś ACPI w Opcjach zasilania??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hmm, ja o to się już nie pytałem - aksjomat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hmm, ja o to się już nie pytałem - aksjomat nie dla każdego... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 przypomiałem sobie: zobacz na jakim przerwaniu jedzie twój ster do ACPI - czy przypadkiem nie kłóci się z USB. U mnie o to chodziło 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Dzieki za pomoc zaraz zobacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja tak mialem w ..... XP !! i to nie byla wina plyty - wystarczyla reinstalka... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...