wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no tak ale ja mam w dualu 1xTwinMOS i 1xCorsair :) pewnei dlatego nie chca mi zejsc na cl 2 ... moze podbije napiecie i cos z tego bedzie, o ile o corasiry sie nie boje to co na to TwinMosy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 U mnie TwinMosy biegaly na 2.9 ale posiadaly radiatory. Najprawdopodobniej wina jest to ze TwinMos nie wyrobi z cl2 Corsair nawet nie czuc aby lapaly temperaturke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 To coś słabe te Corsairy.. 2-3-3-8 i tylko 215FSB ? To TwinMosy na Mtecach lataja podobnie.. a moze lepiej.. Cos mi tu nie gra.. jonathan probowales puscic te kosci w dualu 2x256 ? Na ile Tobie poleciały na timingach 2-2-2-11 ? ? ? Jesli w granicach 220 to chyba je wezme ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Bawilem sie wczoraj wieczorem jak tylko je dostalem :D Moge dzisiaj poprobowac. Z FSB mysle ze poleca lepiej. A jezeli chodzi o TwinMosy na MTec to tylko te wczesne serie tak pieknie lataly. Im dalej tym gozej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 To napisz jesli sie wyrobisz to jeszcze dzis jak lataja te Corsairy.. Najbardziej mnie interesuje ile poleca na 2-2-2-x . Czekam na wyniki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Wczoraj katowalem je 2-2-2-6; 2-2-2-7 i niestety nie wyrabialy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22293989 :P jonathan => sprawdzałeś je może na Epoxach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 U Reeda wyladuja juz dzisiaj albo jutro 3szt wiec bedzie mogl sie wypowiedziec. Bo z tego co pamietam on ma 8DRA+ Ja najwyzej moge je wrzucic na 8K9A7I czyli KT400 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Zatem czekam na info na jakich timmingach chodzą na 8RDA+. Wziąłbym 2 szt. do drugiego kompa :P ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ja mam epoxa i bede testowal je w czwartek to dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Zatem czekam na info na jakich timmingach chodzą na 8RDA+. Wziąłbym 2 szt. do drugiego kompa :P ! RAMki doszly dzis :D Na eazie wsadzilem je na stare ustawienia, nie mam czasu na testy. Smigaja iwec na FSB 200 MHz na 8-3-3-2 Vmem 2,77V Po obiadku zapodam im troszke wyzsze :twisted: napiecie, szyne i timingi. Updatne efekty :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Zatem czekam na info na jakich timmingach chodzą na 8RDA+. Wziąłbym 2 szt. do drugiego kompa :P ! RAMki doszly dzis :D Na eazie wsadzilem je na stare ustawienia, nie mam czasu na testy. Smigaja iwec na FSB 200 MHz na 8-3-3-2 Vmem 2,77V Po obiadku zapodam im troszke wyzsze :twisted: napiecie, szyne i timingi. Updatne efekty :o Czyli na 2,9V powinny iść góra fsb215 na 8-3-3-2 ...ale czekam na ostateczne testy. Napisz czym testowałeś stabilność. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Wystarczy spojrzec na screena ktorego robilem :wink: Tam masz wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Wystarczy spojrzec na screena ktorego robilem :wink: Tam masz wszystko Dokladnie, tez szczelilem screeny, ale nie mam gdzie zamiescic, zreszta po co powielac. U mnie na 220 synchro juz sie wali, nie wiem czyja to wina w sumie, czy pamiatek czy proca. Zapuszczalem AIDE, SANDRE 2003 (burn tez) Need4Speeda i Maxa 2 Zero jakichkolwiek Markow, nie mam ich poinstalowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Wystarczy spojrzec na screena ktorego robilem :wink: Tam masz wszystko Dokladnie, tez szczelilem screeny, ale nie mam gdzie zamiescic, zreszta po co powielac. U mnie na 220 synchro juz sie wali, nie wiem czyja to wina w sumie, czy pamiatek czy proca. Zapuszczalem AIDE, SANDRE 2003 (burn tez) Need4Speeda i Maxa 2 Zero jakichkolwiek Markow, nie mam ich poinstalowanych. Czyli na fsb220 (8-3-3-2) się sypie? -a na jakim napięciu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Wystarczy spojrzec na screena ktorego robilem :wink: Tam masz wszystko Dokladnie, tez szczelilem screeny, ale nie mam gdzie zamiescic, zreszta po co powielac. U mnie na 220 synchro juz sie wali, nie wiem czyja to wina w sumie, czy pamiatek czy proca. Zapuszczalem AIDE, SANDRE 2003 (burn tez) Need4Speeda i Maxa 2 Zero jakichkolwiek Markow, nie mam ich poinstalowanych. Czyli na fsb220 (8-3-3-2) się sypie? -a na jakim napięciu ? Tak, u mnie sie sypie, napiecie max na moim epoxie, 2.9V Rownie dobrze moze to byc wina plyty, nie mam mozliwosci podciagniecia V na czipset :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 U mnie wyciagnolem wiecej a szly na 2.8V Moze to wina proca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 IMHO nie pamieci winne ale wlasnie MoBo,VDD mod mile widziany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 IMHO nie pamieci winne ale wlasnie MoBo,VDD mod mile widziany :wink: Tez mi sie tak wydaje (choc proc nadal jest na liscie podejrzanych :wink: ) ale nie mam czasu i nerwow do zabaw z V mody :? Zreszta jak znajde troszke czasu to puszcze je asynchro, ciekawosc mnie meczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Do Vipa masz niedaleko :wink: Ciekaw jestem ile on by z nich wydusil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nom,moge przygarnac kostke lub dwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Reed wziol 3 ale czy bedzie mial czas i checi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Czemu w AIDA32 jak klikne na menu SPD to nic mi nie pokazuje??? Jest szare pole. Na płycie Jetway 830CF i SDRAM-ach miałem to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Reed wziol 3 ale czy bedzie mial czas i checi :wink:ja chetnie bym wystestował te pamiatki ;] vdimm moda mam i procka co FSB 240 wytrzymuje bankowo ':D By sie sprawdzilo ile pociagna np na 3.1V-3.2V ;] Do Vipa masz niedaleko :wink:Do mnie tez nie ma daleko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Cos pomyslimy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Tez bym chetnie sie dowiedzial ile ida na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja moje korszrzyki puscilem na 2,7v i timingach 2-2-2-7 na 210 mhz jak na pierwszy dzien testów =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 taaa one lubia te ustawienia u mnie tez chodza na 2-2-2-7 :-) nawet niezle jak za ta kase.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Hmm czyzby BH6 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nie wiem. Radiatorow nie odrywalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...