Skocz do zawartości
polii

Model i producent płyty- jak sprawdzić?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam płytę główną na I815 i to wiem ,ale płyty tej nie kupowałem a gość który mi ją kupił odrazu zamontował mi ją w komputerze i nie dostałęm od niego też żadnych pudełek, instrukcji czy gwarancji(wiem idiota ze mnie) i mam pytanie gdzie na płycie można to sprawdzić(chyba powinno być napisane) , na chipsecie nie ma i nie wiem gdzie może być, najprawdopodobniej nie będzie to żadna markowa płyta ale napisane i tak chyba powinno być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam płytę główną na I815 i to wiem ,ale płyty tej nie kupowałem a gość który mi ją kupił odrazu zamontował mi ją w komputerze i nie dostałęm od niego też żadnych pudełek, instrukcji czy gwarancji(wiem idiota ze mnie) i mam pytanie gdzie na płycie można to sprawdzić(chyba powinno być napisane) , na  chipsecie nie ma i nie wiem gdzie może być, najprawdopodobniej nie będzie to żadna markowa płyta ale napisane i tak chyba powinno być?

Spróbuj SISOFT SANDRĄ 2001te

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można też użyć 3DMark 2001Se w zakładse motherboard info będą jakieś informacje. Albo można też spróbować: manu start, programy akcesoria, narzędzia systemowe, informacje o systemie. Tam czasem wyświetlane są wystarczające dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...