pae46 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mam karte muzyczną Creative SB Live! 1024 i szykam do niej nowych sterów prosze o pomoc. Z góry dzięki. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mam karte muzyczną Creative SB Live! 1024 i szykam do niej nowych sterów prosze o pomoc. Z góry dzięki. :lol:czy ty qrwa jestes debilem??? 8O no jak masz creative to wejdz na strone creative.pl rozbrajasz mnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mam karte muzyczną Creative SB Live! 1024 i szykam do niej nowych sterów prosze o pomoc. Z góry dzięki. :lol:jestes z wloclawka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ste3an, ja tam widze WŁODAWA, a poza tym istnieje opcja edycji postow. pae46, zabiles mnie. Skad? Ze strony producenta! http://pl.europe.creative.com/support/driv...ers/welcome.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ste3an :arrow: kontroluj bardziej co mówisz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...