Dzi@dzi@ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jak wlaczyc tv lub radio internetowe przez winampa ?? Wybieram opcje np. telewizja internetowa, wlaczam i nic sie nie dzieje :? Co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 trzeba kliknac w link jednej ze stacji w Media Library ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Prawym na winampie wybierasz Library (Alt+L) u gory po prawej sa kategorie Internet radio jest po lewej nad Internet TV lub radio z wybranego wczesniej IP Playlist>Add URL np.http://64.236.34.97:80/stream/1017 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 NO juz otworzylem media libary i teraz mam liste stacji radiowych. Kiedy probuje wlaczyc jakas stacjie to nic sie nie dzieje :? czekam.....czekam...... i nic.......... i co teraz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 U mnie tez cos nie gra :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nie gra.. bo ? powod ? sprobojcie podlubac w preferencjach . Jest klikacz do ustawienia - doubleclick =odtworz ,doubleclick=dodaj do playlisty... itp glupotki ktore moga wplywac na stopien poirytowania usera oczywiscie niektore stacje moga nie grac.. bo sa off ;] ale na 5000 ktore mam w spisie nieodzywa sie jakies kilka procent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A co trzeba wpisac w ustawieniachHTTP proxy adress ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...