Skocz do zawartości
mirass

Jakie kolory.... ważne....

Rekomendowane odpowiedzi

Kurczę mam dylemat.... chciałbym se zmodowac bude, ale mam problem z kolorami zimnych katod.... koniecznie chciałbym niebieskie.... ale + jeszcze jeden kolor.... w gre wchodzi :

NIEBIESKI

NIEBIESKI

najbardziej bym się ucieszył gdyby ktoś mi dostarczył fotki /chociaż jedną/ kompozycji niebieski + zielony.... bardzo proszę o pomoc.... pozdrawiam mirass :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho ladniej wyglada niebieski i zielony

a poza tym bardzo duzo jest tego w necie, wystarczy ze bys troche poszukal i znalazlbys rozne oswietlenia :P

poza tym nie wiem co to za glupie tematy nieporadnych ludzi ktorzy pytaja sie innych o zdanie, rob tak jak ci sie podoba ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez zaczyna modowac i zdecydowalem sie na sam niebieski a co do drugiego koloru to moj wybor padl raczej na czerwony! Jakos tak fajnie kontrastuja, ale zielony tez wypas! No i z zoltym tez calkiem ciekawie wyglada tak zywo!

Pozdro! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam w swojej budzie wszystkie 3 kolory: niebieski, czerwony i zielony...wstawiam Ci tu zdjecie i sobie porownaj, ktore dwa Ci bardziej odpowiadaja :D aha sorry za predkosc ladowania zdjecia(tak samo jak w topicu o mojej budzie) ale to nasza kochana tpsa :? ma takie ponaddzwiekowe serwery

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm w moim odczuciu kolor wybranego oswietlenia powinien sie komponowac z reszta czyli z kolorem obudowy ktory zamierzasz sobie wybrac a nic na ten temat nie napisales. jezeli juz mial bym wybierac wybralbym niebieski i czerwony. a jezeli bedziesz miec czarna bude z elementami chromu to ta kompozycja pasuje jak najbardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat faktycznie odjechany hehehhe

Czemu :?: wielu ludzi sie zastanawia nad oświetleniem... poprostu chce znac opinie innych....
po co ci opinia innych, dla kogo robisz kompa?

ja piernicze... poprostu chce wiedziec co mysla osoby wprawione... chce pierwszy raz zmodowac bude i chce zasiasc informacji a wszyscy na mnie naskakuja ze sie pytam :? od czego jest forum dyskusyjne :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię moje 997, mam nawet w nagrywarce RED od Write i BLUE od Read :D

Dziewczyna: Ruda.

Wiesz, najlepszą podpowiedzią było by, gdybyś powiedział tak: Budę maluję na kolor zielony, w środku będzie niebieski napęd i kieszeń, diodki: niebieska i zielona. Albo maluję bude na czerwono i z niebieskimi guziczkami i nie wiem, cyz dołożyć niebieskiego w oświetleniu, czy czerwonego, zeby było bardziej monochromatycznie! Napisz co planujesz z budą zrobić, to ktoś Ci coś powie, co sądzi. Jeśli nie zrobisz tego, to lipa!! Zgadywanka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi