Bahor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Chodzi mi o to, ze jak dasz cos do druku, to w tray'u pokazuje sie taka mala drukarka. I tam sa pliki, ktore oczekuja na wydrukowanie. I jak taki plik usunac, bo normalnie "anuluj drukowanie" i takie tam nic nie daje. Drukarka to HP 3550 i XP SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Wiesz niekiedy pomaga po prostu nacisniecie na danym dokumencie po protu delete. Ale czesto sie zdarza ze i tak nie usuwa tego od razu. Ja zauwazylem ze trzeba usunac pliki i odczekac kilka minutek. Wtedy same znikna. Gwarantowane bo zawsze dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 u mnhie zawsze pomaga restart kompa bo nigdy mi sie nie chce czekac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no wlasnie mi reset nie pomaga :( bo to wszystko i tak zostaje w pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...