siuks Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Kiedy Gram na przykład w Vice City to czasami po dłuższym czasie nagle przycinka i restart. Gdy włoże tuner tv to czasem w windzie się restartuje samoczynnie. L&C 300W? :bij: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Zobacz jakie masz napięcia, napisz config, jakie masz stery itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 12v= 12,85-12,95v 5v= 4,90v 3,3v=3,28v Moja karta tv to mach tv a stery do niej to jaqieś bt878win2k. Stery do płyty to VIA 4in1 ver.4.51 bios najnowszy a reszta konfigu to w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Witam! To jest na 95% wina zasilki. Sam kiedys mialem taki problem przy slawnym Codegenie ;) Jednak jezeli wyjdzie, ze to nie zasilka, to w tych 5% beda stery albo ew. konflikty sprzetowe. Najlepiej przetestuj z inna zasilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mi tez to smierdzi zasilka skombinuj od kolegi jakas i przetestoj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E tam dobre ma napiecia :D ja mam duuzo gorsze: 12v= 13,30v - 13,44v 5v= 4,70v 3,3v=3,23v codegeny roxuja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 zmien zasilacz dopoki jeszcze ci nie zabil czegos w kompie... zanizone 3,3 i 5V a zawyzone 12V... proponuje co najmniej HuntKey'a 350 , ale najlepiej Chiefteca albo Anteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47796 Tutaj można poczytac o zasiłkach :twisted: Spróbuj na różnych sterach jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...