tanaka Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 moge kupic ten model szajsunga za 100 zl oplaca sie ? jak z zywotnoacia tego dvd prawie nowe jest ale niema gwarancji potrzebuje waszych opini do niedzieli z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Miałem dvd szajsunga o predkosci odczytu x6 i nie polecam bo mi sie sypnoł po roku :evil: jak jusz bym miał kupic to dołozyc troche i kupic pioniera :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6784186 a tu macie linka z takim samym szajsungiem prosze o wsze opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Jezeli DVD szajsunga sa takie super jak jego cdromy to ja odradzam :) Mialem ta nieprzyjemnosc korzystania przez troche ponad 4 lata z cdrom'u ow firmy, i nie raz duzo nie brakowalo, abym go mlotkiem potraktowal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...