popo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Jakim programem to mozna sprawdzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 np. sisoft sandra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Z tego co pamiętam na tym Epox`ie można ustawić na stałe pci 33mhz agp 66mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Mam ustawione stale agp i pci ale przy@167mhz wyskakuje z 3DMarka do windy a objawy sa takie jak przy za wysokim agp. Wszystkie inne testy nie graficzne sa ok. Moze to zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 W sandrze nie ma nic o taktowaniu agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 W sandrze nie ma nic o taktowaniu agp jak to nie ma??? sssandra 2002 zakładka -mainboard information Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 W sandrze nie ma nic o taktowaniu agp jak to nie ma??? sssandra 2002 zakładka -mainboard information Sandra nie pokazuje tylko zgaduje jakie jest taktowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Znalazlem, ale zgadzam sie z przedmowca .Chodzi mi o jakis konkretny programik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Mam ustawione stale agp i pci ale przy@167mhz wyskakuje z 3DMarka do windy a objawy sa takie jak przy za wysokim agp. Wszystkie inne testy nie graficzne sa ok. Moze to zasilacz? u mnie na AGP(83x2) 166Mhz wywalało ze wszystkiego co używalo akceleracji 3D... i przez to musiałem dać dzielnik AGP na 1/2 :? i wtedy bylo spox... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...