MAttX Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mam problem . Kumpel zciagnol Knoppix'a z jakies strony ale nie obraz .iso ale normalne pliki , wypalil na plyte i niby wszystko okey ale ale okazuje sie ze Knoppix nie chce sie bootowac ( oczywiscie wlaczylem ta opcje w biosie :) ) O ile znam sie na Widzie dosc dobrze to na linuxie konkretnie raczej kiepsko wiec prosze o pomoc - jak zrobic zeby sie normalnie bootowal bo przeciez w tym jest cały urok tego lina...Dzieks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a plyta jest nagrana jako bootowalna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Tzn. co rozumiesz przez pojecie "nagrana jako bootowna " ? Podejrzewam ze chyba nie , bo jak wspomnialem we stepie to sie nie bootuje, wiec ?? nie przychodzi mi do glowy co zrobic z tym bajerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 poprstu nagrywasz ja jako 'dysk startowy' czy cos w tym stylu... W zaleznosci jakiego uzywasz progamu np w nero masz do wyboru jakie mozesz nagrac plyty: audio, z danymi, vcd itp... tam szukaj :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 wiesz co... uzyj nero expres w wersji5.5 tam jest widoczne bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...