_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Proc to bedzie Xp1700+,tylko jaki MoBo.Epox 8KHA+ czy Soltek DRV5 ,a moze jeszcze cos innego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ASUS TEN NA KT 333 poprostu cudo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ASUS TEN NA KT 333 poprostu cudo Aha zapomnialem dodac ze plyta ma byc do 600zl :)Wiec ten Asus odpada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 No ja mysle ze Epox 8k3a+ zdecydowanie. Tylko postaraj sie dostac rev 1.1 bo bedzie porazka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 tak wiem z rev.1.0 Lisek mial problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ja tez polecam Epoxa 8K3A, ale tylko i wyłącznie rev 1.1, bawilem sie płytami na KT333 i najlepszy jest Epox i Soltek, a mialem do zabawy jeszcze ASUSA i MSI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 To spoko bo ja o nich tylko czytlem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A swoja droga ciekawy jest fakt ze Abit nie wypuscza plyty na kt333... to samo bylo z kt 266 i poszlo dopiero z kr7a, czyzby teraz tez czekali, ale tym razem na kt 400?, taka mam refleksje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak nie? ABIT ma AT7 na KT333, chyba ma tylko 3 PCI ale ma za to full innych bajerów, ale osobiscie wole Epoxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 To at7 juz jest? , myslalem ze ja zastopowali, sory moj blad, bije sie w piersi :), ale epox i tak lepszy to fakt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czy jest to nie wiem, ale chyba został zapowiedziany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie bral bym plyty na kt333 jak ze to niedlugo bedzie jakkt133 wziaolbym epoxa8kha+ albo solteka drv4 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 KT333A ma niesc ze soba AGPx8 ,tylko po co to komu ?Bo mi napewno sie nie przyda.Mojego ATI AIW nie zmienie chyba ze na AIW 8500DV(oby) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A może cos MSI?? KT3 Ultra Aru kosztuje cos około 680 zł - i za ta cene masz Kt333, Raida, USB 2 itp - a płytka całkiem fajnie da się podkręcac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Fajnie ale ja chcialbym plytke tak do 600zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Proc to bedzie Xp1700+,tylko jaki MoBo.Epox 8KHA+ czy Soltek DRV5 ,a moze jeszcze cos innego ?Ten soltek to jest na kt333 a tego nie polecam. Poczekaj az wyjdzie chipset kt333a pamietaj ze te z A sa lepsze :). 133 i 133a 266 i 266a. Dlatego powinienes sie wstrzymac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 chyba i tak poczekam do wakacji,no chyba ze proc mi padnie calkowicie :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 I dobrze ze poczekasz config i tak masz bardzo dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Odradzam MSI i ASUSA, słabe do OC :( Asus nawet nie ma zmiany napiecia na DDR :( Za to moge polecic Epoxa 8K3A lub Solteka DRV5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 e tam moim zdaniem sa tylko diwe plyty warte uwagi ! Epox 8KHA+ i Epox 8K3A rev1.1!!! Jak nie znajdziesz rev 1,1 to bierz 8KHA+. Solteka 75 DRV5 bym nigdy nie kupil bo nie da sie osiagnac na nim FSB powyzej 160!!! czytalem pare testow i tam osigali max w granicach 150~160 wiecej nie szedl synchronicznie!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A co myślicie o 8K3A2? Teoretycznie jest dostępna TU, ale na świecie jest nie dostępna więc brzmi to dziwnie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a ja bym kupił albo Epoxa 8K3A rev 1.1 ale nie pakowałbym się w MSI zreszta na www.tomshardware.com jest mały teścik płyt z KT333.Też bym sobie kupił Epoxa ale potrzebowałem płyty natychmiast i wybierałem pomiędzy asusem a Gigabyte bo niczego innego nie było w sklepach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A co powiesz na Shuttle AK35GT (GTR jest z raidem). KT333 v core aż do 2.3V, bezzworkowa, tania. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Weź Epoxa KHA+ ,... sam mam :P .Dobra płytka i niedroga.A z nowościami wiadomo jak jest , lepiej troche poczekać. Agp 8x.... hehe ciekawy wynalazek, ja po przesiadce z 2 na 4 nie zauważyłem różnicy. Między 4 a 8 bedzie różnica ,ale chyba tylko w nazwie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Pewnie masz racje. Ja po przesiadce z Agp1 na 4x nie widze roznicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja na DRV5 wykrecilem Xp1700 na 1760zł na jakims nedznym kulerku titana :) DRV5 ma dobra wydajnosc, ale Epox ma VCore do 2.2 i Vddr do 3.2 a Soltek tylko do 2.7 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja na DRV5 wykrecilem Xp1700 na 1760zł na jakims nedznym kulerku titana :) Chyba 1760 MHz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 :arrow: :arrow: :arrow: ... EpoX 8K3A+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Hmm ano masz racje, Mhz a nie zł, chyba za duzo mam kasy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 PITer co oznaczaja te [xxxxx] ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...