b165 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ktora z kart dzwiekowych w rozsadnej cenie daje najczystszy, najlepszy dzwiek? :) Wystarcza dwa kanaly, ale jakby sie okazalo, ze ma kosztowac powyzej 100PLN to niech bedzie te 5.1 na wszelki wypadek. Co zatem polecacie? Np. z tego co mozna na allegro dostac :) A jak Live'a to jakiego pod wzgledem jakosci dzwieku i w rozsadnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ktora z kart dzwiekowych w rozsadnej cenie daje najczystszy, najlepszy dzwiek? :) Wystarcza dwa kanaly, ale jakby sie okazalo, ze ma kosztowac powyzej 100PLN to niech bedzie te 5.1 na wszelki wypadek. Co zatem polecacie? Np. z tego co mozna na allegro dostac :) A jak Live'a to jakiego pod wzgledem jakosci dzwieku i w rozsadnej cenie? w miare dobry tylko live w cenie do 160zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Sound Blaster 64 (AWE64, itp) ? pod warunkiem posiadania złącza ISA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b165 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Anom :) Myslalem i nad Live'm i nad AWE64Gold. Tylko Live moze byc przereklamowany ;) a ISA nie mam :( Wlasnie bawie sie RMAA i porownuje to co mam na plycie z tym co kiedys kupilem, co niby w testach takie dobre bylo (Hercules MuseXL). O ile sie odpali na nvidia2 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Anom :) Myslalem i nad Live'm i nad AWE64Gold. Tylko Live moze byc przereklamowany ;) a ISA nie mam :( Wlasnie bawie sie RMAA i porownuje to co mam na plycie z tym co kiedys kupilem, co niby w testach takie dobre bylo (Hercules MuseXL). O ile sie odpali na nvidia2 :roll: a co masz za glosniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b165 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Altusy110W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...