Szopek15 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam! Mam taki problem że zainstalowałem Winxp prof od razu z sp1 i w menarzeże urządzen mam konflikt z kontrolerem scsi i raid - Kontroler magazynu masowego.Gdzie moge znaleśc do tego Sterownik?Prosze o najszybszą pomoc!z góry wielkie dzięki! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jeszcze raz, powoli i po polsku. Podajże jakieś elementarne dane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jeszcze raz, powoli i po polsku. Podajże jakieś elementarne dane...Tzn??Co chcesz wiedzieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jak się ten konflikt przejawia? Jeżeli chodzi o przerwania, to napisz jakie. I jeżeli chcesz sterownik, to może napisałbyś jakiej firmy jest kontroler? To jest w końcu SCSI, czy RAID? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...