Zioło85 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mam problem z napieciem na jadrze normalnie mam 1,68V ale kiedy wlanczam Prime95 i mam 100% obciazenia procka to nap. spada mi do 1,662V ale kiedy mam jusz zapodane 1,728V takich zeczy nie ma Czy moge zostawic nap. na 1,68V czy raczej mi odradzacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Powodem niestabilności napięć może być zasilacz. To bardzo prawdopodobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Napewno zasilacz. Jeżeli mimo tych wahań proc jest stabilny (przechodzi prime) to zostaw- jeśli nie- podnieś. Pomyśl nad wymianą zasilacza na coś markowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 wez fortronka fsp gtp 300, cena od 70 do 110 zl zalezy skad wezmiesz, najtanszy z markowych, co najwazniejsze ciezki i dobrze trzyma napiecia, do bardziej zaawansowanej konfiguracji polecam chiefa 360 ale na niego trza juz miec floty cos kolo 220 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mam problem z napieciem na jadrze normalnie mam 1,68V ale kiedy wlanczam Prime95 i mam 100% obciazenia procka to nap. spada mi do 1,662V ale kiedy mam jusz zapodane 1,728V takich zeczy nie ma Czy moge zostawic nap. na 1,68V czy raczej mi odradzacie?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O 8O :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...