bizon77 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Strzałka .Mam taki problem a minowicie w grach pojawiają sie cinie na monitorze .I tak naprzykład agrają w reinbow sex 3 po jakimś czasie cienie ludzie pojawija sie na celownkiu znów w need for speed underground slady opon pojawiaja sie na ekranie ?? Co to może byc .Zmieniłem juz sterowniki nic nie pomaga Via service pak też zmnieniłme.Zaczeło to sie pojawiać kiedy zmniełem lyte proca i pamieć na wcześniejszyj konfiguracji tego nie było.Teraz mam bartka 2500 + epox 8krai gf ti 200 .Nie wiem może to cos z zasliaczem ? Niepokojące jest napiecie +12 V Przy płytce był program monitorujący i tak ustwiłem sobie na napięcie 12 V takie grabice 11V-13V i o dziwi co jakiś czas pojawaił sie alarm.Czyli napięcie leciało albo w góre albo w dól tego nie wiem ,ale chyba raczej w góre bo teraz mam góran granice 13,2 V i nie ma takiego objawu.Wiec moze to jeste ta przyczyna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Po pierwsze nie ten dział. W reinbow sex 3 strzelałeś do ludzi ? W takiej erotycznej gierce ? :D Odinstaluj i wyczyść pozostałości po starych sterownikach. Zainstaluj jakieś serii 40.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizon77 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 coś cie sie pomyłi chyba z larry ;) mniejsz a tym sterownik nic nie dadzą wszytkich probowałem.Napiecie 12 V osiaga wrtość 12,768 czy to normalne czy nie z dużo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 To jest za dużo,i to sporo. A gierka to Rainbow Six a nie sex :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizon77 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 poważnie ?? no popatrz gram w to tyle lat i nie zakumałem;) dzieki za uświadomienie ;) a co do napięcie za duzo to znaczy zasilacz do wymiany rozumiem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...