EdekZKK Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Szukalem za pomoca wyszukiwarki, bo temat powinien byc juz walkowany, ale nic nie znalazlem wiec pytam :oops: : Gdzie w Krakowie mozna dostac akcesoria do WC? Konkretnie chodzi mi o kolanka (12mm zew cos jak http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=76) oraz przejsciowke 12-16mm (jak http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=74; widzialem taka kosmiczna w Castoramie - uniwersalna :? , ale szukam czegos malego, konkretnego). I jeszcze gdzie najlepiej kupic weze do WC. Mam juz all do zestawu - brakuje mi tylko wezy i zlaczek, i robota stoi... :twisted: Z gory dzieki za odpowiedzi :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ciastorama, OBI, motoryzacyjne, hydrauliczne etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ghazi zeby to bylo takie proste EdekZKK - niestety - szukalem dlugo - uczciwie powiem ze nie przeszedlem po wszystkich sklepach ale nie udalo mi sie dorwac takich kolanek ani trojnikow :/ czas ktory poswiecilem zaowoowal tylko wnioskiem ze taniej wyjdzie zamowic u mate :/ jakbys znalazl taki sklep to daj pls znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekZKK Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ciastorama, OBI, motoryzacyjne, hydrauliczne etc. Jedyne co w Obi bylo to trojnik 12-5-12mm - koles zapytany mowil ze nie maja nic wiecej bo sklepowi sie nie oplaca sprowadzac kilki elementow rocznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 hejka. Mam podobny problem. Szukam odpwiednio giętkiego węża, koledzy polecają węże z Praktikera. Potrzebuję też mosiężne kolanka 12mm. Wiecie gdzie takowe nabyc w Kraku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Castorama, Praktiker, OBI... Kilka motoryzacyjnych :P I nic tylko bilet dzienny i szukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja kupilem u Mate`a bo u mnie tez nie bylo wiekszych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opas Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Cosik koledzy słabo szukaliscie, sklepy z pneumatyką to podstawa :lol: , :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: TUTAJ SA SZCZEGÓŁY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 niestety w spawsc tez nie maja az takiego wyboru :/ a jakosc np choinek pozostawia sporo do zyczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Cosik koledzy słabo szukaliscie, sklepy z pneumatyką to podstawa :lol: , :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: TUTAJ SA SZCZEGÓŁY Niestety co do spawu to nie bardzo moznatam cos ciekawego znalezc.... wybor to moze i jest ale jak pisal moj poprzednik czesto kiepski jakosciowo albo trzeba kombinowac z montazem... IMHO pozostaje Mate jako najbardziej zorientowany w temacie "sklep"... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...