Skocz do zawartości
EdekZKK

Sklep w Krakowie....

Rekomendowane odpowiedzi

Szukalem za pomoca wyszukiwarki, bo temat powinien byc juz walkowany, ale nic nie znalazlem wiec pytam :oops: :

Gdzie w Krakowie mozna dostac akcesoria do WC? Konkretnie chodzi mi o kolanka (12mm zew cos jak http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=76) oraz przejsciowke 12-16mm (jak http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=74; widzialem taka kosmiczna w Castoramie - uniwersalna :? , ale szukam czegos malego, konkretnego). I jeszcze gdzie najlepiej kupic weze do WC. Mam juz all do zestawu - brakuje mi tylko wezy i zlaczek, i robota stoi... :twisted:

Z gory dzieki za odpowiedzi :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ghazi zeby to bylo takie proste

EdekZKK - niestety - szukalem dlugo - uczciwie powiem ze nie przeszedlem po wszystkich sklepach ale nie udalo mi sie dorwac takich kolanek ani trojnikow :/ czas ktory poswiecilem zaowoowal tylko wnioskiem ze taniej wyjdzie zamowic u mate :/ jakbys znalazl taki sklep to daj pls znac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cosik koledzy słabo szukaliscie, sklepy z pneumatyką to podstawa  :lol: ,

:arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow: TUTAJ SA SZCZEGÓŁY

Niestety co do spawu to nie bardzo moznatam cos ciekawego znalezc.... wybor to moze i jest ale jak pisal moj poprzednik czesto kiepski jakosciowo albo trzeba kombinowac z montazem... IMHO pozostaje Mate jako najbardziej zorientowany w temacie "sklep"... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi