jonathan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Hmmm powiem ci tak. Mam radeona, kupilem go mimo ze ktos tam marudzil ze mu gry slabo dzialaja. I ku mojemu zaskoczeniu z zadna gra nie mam problemu. Nieco ze wszystko mi chodzi to jeszcze ladnie wyglada. napisales ze masz problemy w grach, a podales tylko Colina2 jakie byly inne gry??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Hmmm powiem ci tak. Mam radeona, kupilem go mimo ze ktos tam marudzil ze mu gry slabo dzialaja. I ku mojemu zaskoczeniu z zadna gra nie mam problemu. Nieco ze wszystko mi chodzi to jeszcze ladnie wyglada. napisales ze masz problemy w grach, a podales tylko Colina2 jakie byly inne gry??? w innych gierkach problemów nie stwierdzam. jeszcze tylko w NF7 ma dziwne lagi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Bo widzisz teraz takim stwierdzeniem ze masz problemy z grami utwierdzasz co poniektorych ze karty Ati sa poprostu do %^@#$ Zobacz jak karta sie kreci :wink: A co do gierek poprubuj roznych sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Bo widzisz teraz takim stwierdzeniem ze masz problemy z grami utwierdzasz co poniektorych ze karty Ati sa poprostu do %^@#$ Zobacz jak karta sie kreci :wink: A co do gierek poprubuj roznych sterownikow. jeśli to do mnie to ja nigdy nie uważałem że ATI są do @#!&^ , ewentualne problemy z grami to jeden z minusów tych kart , ale nie skreśla ich , swoją grafę kupiłem w wersji box za 915zl , jesli w tej cenie miał bym r9700box to bym jego wybrał a tak pozostaje zamiana na fx5900xt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak mozna dac za 5700 ultra 915 !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak mozna dac za 5700 ultra 915 !!!!!!no normalnie idziesz do sklepu wyciągasz 910zł papierkowe + złotówke + 2 x 2zł i dostajesz fx5700ultra :D ,wiem wiem zjeb. przeoczyłem fakt ukazania się fx5900xt,poprtostu raz mie naszło zmienić grafe to pojechałem i kupiłem , jak bym wiedział że takie grafy w tej cenie będą to bym poczekał , ale jak to mówią "jak by babcia miała..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak mozna dac za 5700 ultra 915 !!!!!!no normalnie idziesz do sklepu wyciągasz 910zł papierkowe + złotówke + 2 x 2zł i dostajesz fx5700ultra :D:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Z moim radkiem nie mialem problemów jeszcze w żadnej grze, a colin 2 to smigal w AAx6 i Anizo x16 w 1280x1024.Błąd zrobił kolega z tym 9600 xt.800 zeta za 4 potoki i 128 bit to zdecydowanie za duzo.Radki 9700 wbijają w glebę tego 9600xt, kosztują 100 więcej, ale warto.Za ok 1000 zł fx 5900 xt to też super propozycja.Podkręcasz i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak mozna dac za 5700 ultra 915 !!!!!!no normalnie idziesz do sklepu wyciągasz 910zł papierkowe + złotówke + 2 x 2zł i dostajesz fx5700ultra :D:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:co sie śmiejesz :evil: prawde mu napisałem :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Z moim radkiem nie mialem problemów jeszcze w żadnej grze, a colin 2 to smigal w AAx6 i Anizo x16 w 1280x1024.Błąd zrobił kolega z tym 9600 xt.800 zeta za 4 potoki i 128 bit to zdecydowanie za duzo.Radki 9700 wbijają w glebę tego 9600xt, kosztują 100 więcej, ale warto.Za ok 1000 zł fx 5900 xt to też super propozycja.Podkręcasz i jazda. taka gadka nie ma sensu. przecież napisałem wyrażnie że mam tylko zasilacz 300 W który jest za slaby do radka 9700. różnica w cenie miedzy moją kartą a 9700 to 200 zł. w komputroniku kosztuje 980 zł dolicz koszta wysyłki. wychodzi 1000 zł gdybym miał wymienić zasilacz następne 150 zł w plecy. do radeona 9700 trza silnego proca. a jak wymienie za rok procesor to pewnie karty będą z obsługą dx9a powiem szczerze, że stawiająć mojego starego GF 4600 vs 9600 XT w wydajnośći wygrywa zdecydowanie GF . w 3dmarki nie gram więc nie powiem jaka jest różnica fakt że teraz moge włączyć anizo na max. tylko jakoś po właczeniu nie widze różnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Mnie też w NFS:Underground się laguje,nie wiem co jest,ale to nie wina strerów bo na 4.2 tak samo,teraz mam 4.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 co rozumiecie przez lagowanie w nfsu ? ja na fx mam takie skoki fps z 50 na 100fps ile razy przez to sie roz... to mała bania , jest na to jakas rada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No dokładnie,traci płynność w pewnych momentach,nie wiem czym to jest spowodowane bo gram na niezbyt wysokich detalach i 1024x768. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No dokładnie,traci płynność w pewnych momentach,nie wiem czym to jest spowodowane bo gram na niezbyt wysokich detalach i 1024x768. mam to samo. :( wcześniej na gf 4ti nie mialem tego. ma ktoś jakomś rade na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to akurat nie jest wina radka , ja na fx mam to samo skoki z 50fps do 100fps , przy czym jak mam 100fps to gra działa niesamowicie szybko aż nienaturalnie , a przy 50fps to już troche zaczyna mulić będę musiał cały wątek o nfs:u przeczytać może tam maja jakąś rade na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Jak coś wyczytasz to się podziel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Oszczedze wam czytania , musicie zainstalowac patch , ale trzeba go szukac bo raczej update online nie chodzi w wersjach nie oryginalnych :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Oszczedze wam czytania , musicie zainstalowac patch , ale trzeba go szukac bo raczej update online nie chodzi w wersjach nie oryginalnych :D :wink:a nie wiesz gdzie go znaleść można ,bo gre mam orginalną jak najbardziej tylko mi pies pudełko i paragon pochłoną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam.Mam radeona 9600PRO i nie nażekam.Wszystko chodzi płynnie w1027x768 w max detail z AAx2 i ANx16(włącznie z demem Colina 4-oczywiście w Alfe Dooma 3 juz nie pogram w takim konfigu).Ogólnie wszystko chodzi ok i nie moge sie przyczepić do sterowników. No to moża zażuce wam linka do patcha NFSU: Tu do suprnowej(trzeba poszukać): http://suprnova.org/ A tu na GryWP: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...ra,48,7831,6221 Niestety trzeba czekać w polejce :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...