Dagorlad Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 hej! jestem sprzetowym laikiem, wiem tylko mniej wiecej co do czego sluzy. ostatnio mialem wymieniany wiatrak na procku, bo przy powazniejszym multitaskingu, grach, czy filmach komputer sie zwieszal, wracal do windowsa, ale restowal na twardo. wymienilem wiatrak, procesor ma z reguly 34 stopnie - chociaz bywa, ze nagrzejke sie do 54, wtedy juz wogole nie daj sie schlodzic, hdd ma 42 a karta graf 29 stopni. co to moze byc?? czemu wciaz, przy jakeijkolwiek powazniejszej operacji komp mi sie wiesza? procesor to athlon 200o+, ati raedeon 9000, hdd - baracuda. help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 miales amige ze uzywasz slowa "multitaskingu" ? :) moze zasilka ci nie wyrabia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Po pierwsze zmien temat na bardziej konkretny, po drugie podaj wiecj szczegolow - chociazby konfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagorlad Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :D co jeszcze Ci potrzeba do konfigu turtlesie?? badz bardziej szczegolowy, jesli mozesz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Dagorlad Zmień proszę - tak jak radził Ci turtles5 - tytuł tematu na taki, który będzie streszczał istotę Twojego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :D co jeszcze Ci potrzeba do konfigu turtlesie?? badz bardziej szczegolowy, jesli mozesz:P Wszystko czego nie wymieniles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...