liquidboy Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam! Karta startuje normalnie na abit th7-raid i jeszcze jakiejs, a na moim MSI KT3V nie chce nawet zasilacz prądu dać. Zero reakcji wciskam power i nic. Karta to His GeForce2 mx 400 64 MB SDR. Mój creative GF2 MX400 spokojnie ładniutko śmiga. Może ktoś miał podobny problem. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 naprawde nikt nie wie? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Mam w kompie kartę (również MX400, nie wiem, jakiego producenta), która po włożeniu do kompa obok (MSI KT4V) nie daje znaku życia. Pewnie jakiś problem z biosem karty, ale nie chce mi się jej nawet fleszować, żeby sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 prawdopodobnie karta chodzi na agp 2x a najnowsze plyty nie obslugują takich grafik. pewnie sie myle ale to pozostawiam ekspertom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 prawdopodobnie karta chodzi na agp 2x a najnowsze plyty nie obslugują takich grafik. pewnie sie myle ale to pozostawiam ekspertom Akurat karty z serii GF 2 MX obsługują AGPx4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...