wunat Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jak w temacie, "zakladam" jutro neostrade i potrzebuje programu ktory dzieciakowi odetnie dostep do takich wlasnie stron ... a no i przegladarka to "czysty" IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Link. Czysty IE ... chcesz dziecko do nerwicy doprowadzić ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 uwierz mi ze juz paru osobom instalowalem firebirda ale IE byl (w.g nich) "lepszy" a ja robie tak jak klient chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Chyba w agnitum outpost firewall była też taka opcja - ale nie jestem w 100% pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Na tej stronie jest coś takiego: http://www.dzieckowsieci.pl/nowosci/?id_news=12 Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 no tak najciemniej jest zawsze pod latarnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...