evemaster Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 witam mam pytanie dotyczace wtyku ATX12 w zasilaczu. Jak mam wyjscie na plycie (nf7-s) to mam to podlaczyc czy nie. Bo jestem troche zdezorientowany i nieuswiadomiony co do tego wtyku?podlaczyc albo nie podlaczyc :? dzieki zgory za odp. pozdro evemaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 masz wyjście na płycie ? :-] jak masz wyjście to ja nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ale masz problemy. :twisted: Podlacz to odciazysz troche kable te co ida do plyty i bedziesz miec lepsze mozliwosci OC. U mnie nie chcial wogole plyta odpalic bez podlaczenia tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to jest do p4 zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to jest do p4 zasilanie jasne na plycie pod AMD :P to jest dodatkowe zasilanie na plytach ktore "robia" Vcore z +12V (czyli wiekszosc obiecnie produkowanych) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :P na chiefteca manualu bylo takie cus :) hehe nie doczytalem postów a co wy macie podpiete tez to do plyty? kiedys sie pyatlem o te gniazdo w abicie nf7 s to mi odpowiedzieli zeby tego nie wlaczac czyli jak podpiac to?? hmm moze dlatego mi restartowalo czasem ze nie podpiete? edit - w manualu pisza ze niby nie trzeba ... ale podpialem i .. lepsze mam +12v :) he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...