Nyny Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jaki kupic markowy zasilacz 300 lub 350W zeby radzil sopbie z takim configiem jak mam nizej.TEraz mam codegena 300W i niezly szajs z tego jest:( Podobno Enlighty sa dobre ale gdzie to kupic i za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 jak masz kasę to kup ENERMAXA - jak z kasą trochę gorzej to hunt-key Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 ja mam ten sam problem z codegenem 300 w aktualnie, moja propozycja i moj wybor to enermax EG365P-VE, jesli jetses zainteresowany to priv bo niedlugo zamawiam to mozemy razem wziac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Hunt Key 350 W . Jest tani ok 200zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Bierz enermax np z tego sklepu: http://www.pc-tuning.pl/main.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jaki kupic markowy zasilacz 300 lub 350W...wszystko sprowadza sie do tego ile masz keszu podam kilka (kolejnosc wg ceny) - Enlight 300W pod PIV - Chieftec 340W lub nowszy 350W - Topower 420W - Enermax 350W wszystkie w granicach 200-300zl Enermax np TU Topower np TU (najnizsza cena jaka spotkalem moze to netto - ten z 2 wentylami) a Enlight lub Chieftec ciezko dostac bez "budy" - a tak na marginesie ostatnio dla obu zasilacze robi ta firma Sirtec - wiadomosc pewna na 80% - np 300W Enlight odpowiada modelowi HPC-300-202 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 enermax 350w - 350zł www.pc-tuning.pl ja osobiście bede polował na tego 433 PFC ale to gdzieś za rok - najpierw musze bude skończyć i upgradeować troche ten szmelc hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 enermax 350w - 350zł www.pc-tuning.pl ja osobiście bede polował na tego 433 PFC ale to gdzieś za rok - najpierw musze bude skończyć i upgradeować troche ten szmelc hehe 430 pfc to dobry wybor, sam sie wlasnie zastanawiam :) , ty lepiej moduj nie upgradeuj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Bierz Huntkeya bardzo dobry zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 ja pozbyłem się huntkey'a, gdyż słabo trzymał 5V i wziąłem Enlighta 300W i jest ok! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 no narazie to tylko sie spytalem jaki zasilacz:D a z kasa to juz inny problem::( trzeba ja najpierw miec szczerze powiem ze nie wiedzialem ze te cudenka moga byc az tak drogie 350zl to troche sporo Dzieki wszystkim za odpowiedzi JAk uzbieram szmelca to chyba sie skusze na tego enermaxa albo enlighta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A gdybyście mieli do wyboru trzy zailacze: Sirtech 340W-240zł TopPower 420W termokontrol-281zł Huntkey 350W-250zł Co byście wybrali??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A gdybyście mieli do wyboru trzy zailacze: Sirtech 340W-240zł TopPower 420W termokontrol-281zł Huntkey 350W-350zł Co byście wybrali??? Ja bym brał HuntKey na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A gdybyście mieli do wyboru trzy zailacze: Sirtech 340W-240zł TopPower 420W termokontrol-281zł Huntkey 350W-350zł Co byście wybrali??? kolejnosc od najwydajniejszego (najlepszego) - Topower 420W - Sirtech 340W (taki sam jak 340W Chieftec) - HuntKey 350W (jak pisalem jest slabszy nawet niz 300W Enlight) BTW cena tego HuntKey chyba z kosmosu - mozna je dorwac za 190zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 kolejnosc od najwydajniejszego (najlepszego) - Topower 420W - Sirtech 340W (taki sam jak 340W Chieftec) - HuntKey 350W (jak pisalem jest slabszy nawet niz 300W Enlight) Ale czy ten TopPower jest lepszy tylko dlatego, że ma większą moc, czy również lepiej trzyma napięcia itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ale czy ten TopPower jest lepszy tylko dlatego, że ma większą moc, czy również lepiej trzyma napięcia itp.trzyma napiecia i ma spora obciazalnosc poszcz. napiec - looknij TU osobiscie znam 3 osoby ktore maja ten zasilacz zadna nie zaluje zakupu chyba nie powiesz ze "zasilka" majaca 400W na sumie napiec +3.3, +5 i +12 jest slaba BTW a na tym forum chyba taki zasilacz ma berkut - zapytaj go jak sie sprawuje jego egzemplaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 widzę, że wrócil temat walkowany ilestam razy, więc jak zwykle dodam swoje trzy grosze :mrgreen: a w zasadzie dwa zasilacze: http://www.mediatech.akw.com.pl/ - Macron 400W za 180 zl, bardzo przyzwoity za tą cenę, wiatrak sterowany temperaturowo, grill zamiast blachy itd. IMHO naprawde warto. http://www.pc-cooling.de/ - stąd kupilem Enermaxa 550W za 150 euro (kiedy jeszcze bylo po 3 z kawalkiem:D), bez szwabskiej waty (chyba 17%) i z wliczonym kosztem transportu. pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...