Pio [PL] Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Tak sie zastanawiam czy brac zasilacz 300W czy 350W Bede mial P4 1,6A i tak sobie wlasnie mysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 jak sie uda to moze jeszcze znajdziesz gdzies 1,6 a ale ja bym wzial zasilke 350 wat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 "]Tak sie zastanawiam czy brac zasilacz 300W czy 350W Bede mial P4 1,6A i tak sobie wlasnie mysle patrzac na naklejki znamionowe nie patrz na chwilowa maxymalna "moc" zasialcza tylko na obciazalnosc poszczegolnych napiec (lub sumy kilku napiec) - co z tego ze kupisz 350W HunKey skoro jest "slabszy" od 300W Enlighta pod PIV - a na dodatek wystepuja w nim wieksze wachania napiec podczas pelnego obciazenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wiesz jak masz 2 dyski dużo kart na pci nagrywarke i cd-rom i bys podkręcał na maxa to bierz 350wat ale ja bym kupił porządną 300wat i dokupił coś do kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Quest: wiesz jak masz 2 dyski dużo kart na pci nagrywarke i cd-rom i bys podkręcał na maxa to bierz 350wat ale ja bym kupił porządną 300wat i dokupił coś do kompa Właśnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Odnosnie zasilaczy to mi wczoraj padl :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Odnosnie zasilaczy to mi wczoraj padl :cry:straszne :cry: idz na piwo a później kup nowy :D Ps: jakiej firmy Ci padł? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 No name Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Do tego nie wiem czy cos wiecej nie walnelo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Za wysoka szyna go zabila. Na fsb 160 mhz chodzil spoko chociaz napiecia mu strasznie pospadaly dostal 169mhz odpalila sie windoza-chodzil ok 10 min i tak jakby mu ktos z sieci wtyczke wyjal i to byl koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...