MicJes Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Mam problem, bo gdy wlaczam kompa, tp mi po ok 5s restartuje. I tak wkolo macieja(zadnej aluzji :D ) Jak ustawie Athlona na 1.4 to tez zwis. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 z inna grafika tez zwis :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 a flashowales bios??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 sprawdz jakie masz napiecia, moze jakies jest mocno za niskie. Prawdopodobnie to plyta, ja mam taka co 2h dziala z pozniej co 30 s restart kompa (ma 0.1v za malo na procek i inne napiecia tragiczne, np 3.3v wynosi 3.09) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...