kapi32 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ja mam nieco inny problem z Avantem.Surfuje,surfuuuuuje,az tu nagle nie mam polskich fontow,y zmienia sie w z itp. Wiem ze troche beszelnie podpialem sie pod twoj temat,ale prosze o pomoc,bo to naprawde wqrwiajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 mam sposób :D Uninstall Avant Browser, install Mozilla Firefox ( http://firefox.pl ) Mozilla ma podobne możliwości jak AB, ale jest osobną przeglądarką i jest o wiele lepsza (szybsza niżzwykła Mozilla czy Opera)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Lepiej opere zainstaluj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 A może po prostu usuń angielską klawiature i pozostaw tylko polską - programisty , przecież jeżeli naciśniesz równocześnie ctrl+shift (oba lewe) to zmienia sie tryb klawiatury w win Xp , z domyślnej na następną w liście. Niestety nie napisałeś jakiego systemu używasz wiec improwizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...