-inf Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 przeszukalem forum, ale o malych wentylach jakos nikt nie pisze ;) potrzebuje wentyl 50x50 jako wywiewajacy do budy. zalezy mi glownie na ciszy. i gdzie mozna taki kupic (albo sklep netowy, albo jakis we wroclawiu), bo wszedzie same 80 lub 92 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 http://www.4max.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=159 Ale czy jest cichy to mnie o to nie pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 http://www.4max.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=159 Ale czy jest cichy to mnie o to nie pytaj. hmm jako zasysajacy chce dac Arctic Cooling Pro TC, wiec chyba jednak ta 50 bylaby glosniejsza (przynajmniej tak wynika z opisu na 4maxie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 50x50 wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący do budy?! :arrow: ciekawe! wątpie żeby taki wentyl coś dał takie cudo ma naprawde mizerną wydajność ! jak ci zależy na ciszy to kup sobie 80x80 i puść na 5v albo 120x120 na 7v ! wydajność i efektywność o wiele większa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 nie czytasz uwaznie ;) wywiewajacy (wYdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy) 50x50 :) ale to i tak nie bedzie wszystko, bo w przyszlosci chce zrobic ciag kominowy. ale tak czy tak taki wentyl 50x50 jest mi potrzebny, bo mam takie miejsce pod zasilaczem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 nie uważnie czytałem :arrow: fakt! :wink: tak czy tak podczymuje to co wcześniej pisałem :arrow: 50x50 niezda egzaminu! a jak masz pod zasiłką tylko miejsce na taki ,to wiertarka w ręke i zrób dziure na 80x80 mm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 niestety nie ma nawet mozliwosci zrobienia wiekszej dziury, bo z jednej strony jest "uskok", a z drugiej wyjscia ps2 na plycie... poza tym - jak mowilem - w wakacje bede robil ciag kominowy, wiec ten wywiew nie bedzie gral super waznej roli ;) po prostu - potrzebuje cichy wentyl 50x50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...