birdman Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A czemu nie pisales tego jak o to prosilem ? dlatego ze :ploom:Jak zwykle rzeczowa odpowiedz :roll::plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Dziś statystyki jak wiecie zamieści FiDO, więc ja narazie odpuszczam, poczekam jak to będzie wszystko wyglądało, ale chyba nie ma sensu robić dwóch podobnych porównań - jak uważacie? Muszę sobie znaleźć jakieś inne zajęcie... :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Dziś statystyki jak wiecie zamieści FiDOcos ich nie widze... no ale ma jeszcze 15 minut... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Dziś statystyki jak wiecie zamieści FiDOcos ich nie widze... no ale ma jeszcze 15 minut...Pisał, że będą po 23:55, pewnie dopiero po północy, ale będą. :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ech birdman, Ty wieczny pesymisto.. beda, beda tylko film ogladalem i sie zagapilem, juz zabieram sie za trzaskanie screenow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ech birdman, Ty wieczny pesymisto.. beda, beda tylko film ogladalem i sie zagapilem, juz zabieram sie za trzaskanie screenow :)o nie ladnie... SETI ponad wszystko!! (film w szczegulnosci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ech...coś ostatnio faktycznie mało się u nas dzieje.nie wspomne,że dostajemy po tyłku od BARWKOMP-u aż boli.coś mnie w krzyżu łamie albo Raptor jakby zachorował :?: .brakuje nam mocy,ludzie odchodzą.no to by było na tyle pesymizmu :D .Ja dużo nie działam,ale jestem wierny jak pies i pojade do końca :lol: .fuxmen nieźle lecisz już,zazdroszcze ci :cry: .ja niestety na kumpli liczyć jak się okazało nie moge :evil: .może coś KaZi wkońcu ruszy :? . pozdro dla wszystkich liczących. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 e tam fajnie liczę 16 WU na dzień przy tylu liczących to jest nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 sprawa sie chyba wyjaśniła i creazy duron from australia nadal z nami liczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 coś spora liczba osób podskoczyła o jedno oczko.wydaje mi się że to za sprawą Powerful-a :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Uciecha była jak z Tweakami od 0 jechałem do 523 i będzie jak z Tweakami przeskoczę francuzików :) A to, że Barwkomp .... raz na wozie raz pod wozem, jeszcze przyjdą lepsze czasy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 a ja dzisiaj oddam kolejna probke :P hehehe tylko musze troche NO2 dolać bo moj biedny p3 zamulony troszke :D musi sie dotrzeć bidulek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 xwa jak ty jakiś tekst walniesz to mnie rowala :D :D zapraszam na forum www.fux-forum.xu.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ktoś chyba dzisiaj odszedł bo tak patrze na staty na orionie a tam wszyscy podskoczyli w góre ( do 45 miejsca) nawet ci co nie liczą :/ łot hpende ps.dzisiaj jest nietty kolejny kiepski mój wynik osatnio sałbo idzie bo kumpel narazie nie może 24 na dobe liczyć a troche liczył a dzisiaj to już wogóle tragedia ja nie liczyłem prawie wcale ( robiłem porzadek w budzie ) kumpel tez nie licz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 chciałem powiedziec że as zradzam ale nie dla brawkomu tylko z komplami założyliśmy własny team i jakbyście mogli nie wyzywac mnie od zdrajców to byłbym wdzieczny moje 300 jednostek i tak wam duże różnicy nie zrobi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Pa pa MaKaR... BTW: Czy jest sens?? Niedługo i tak seti przestanie istnieć :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 seti nie przestanie istnieć lecz co innego zaczniemy liczyć, jak chcesz to wymiękaj ja nie wymiekam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 To ja wiem, ale czy staty pozostaną? Czy będą od zera? BTW: Ja się niewycofuje. Seti z małymi przerwam, licze od Wed Jan 16 17:40:40 2002 UTC, kiedyś sam, teraz troche więcej ludu się zebrało ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 MakaR, IMHO trochę bez sensu jest zakładać nowy team gdy stary projekt już zmierza ku końcowi, w dodatku (nie oszukujmy się ;)) razem z nami moglibyście zdziałać o wiele więcej, ale to Twoja decyzja, powodzenia. :| makakus - BONIC startuje od zera. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 chciałem powiedziec że as zradzam ale nie dla brawkomu tylko z komplami założyliśmy własny team i jakbyście mogli nie wyzywac mnie od zdrajców to byłbym wdzieczny moje 300 jednostek i tak wam duże różnicy nie zrobieh szkoda gadać 300 jednotek tu 600 tam 5000 jeszcze gdzie indziej i tak powoli sie wykruszają ludzie za mną tesz liczy 10 osób to co powinienem zakładać osobny team ?? i być na 751 miejscu imho to bez sensu a jeszcze niedawno narzekałeś że inni wymiękają zresztą rób co chcesz :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zgadzam sie co za lamusy na tym świecie żyją, raz tu raz tam, zamiast kolegów tu sprowadzić to jeszcze odchodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Jak chcecie zobaczyć dlaczego ludzie odchodzą to poczytajcię to http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=3128 Brawkomp werbuje sobie nowych liczących z naszego teamu :evil: :evil: :evil: co za lamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 wiem normalnie szlag mnie tez trafił, za niedługo kris nas opusci jeszcze i będzie dopiero lipa, ale ja nie opuszczam i tak licze do końca seti, a jak sie zacznie bonic to go licze aż do starości, myślę ze wtedy będzie lepiej kogoś nakłonić czy to ze znajomych czy z tweaka. update a widziałeś staty deesel przypierdala 200 Wu/dzięń a średnią mamy o 500 WU/dzięń mniejszą :( update 2 a dlaczego nie instalną seti na serwerze tweaka?? tak jak to mają barwkompowcy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Żebrał u goscia jak na mieście nieraz. Niech se jeszcze noge pod brzuch podwinie. Trza by nam coś takiego robić co do Barwkompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 tzn co bo nie bradzo kapuje o co ci loto, przekonywac z barwkompu na naszą stronę?? oni wykorzystali to ze przegonili nas i lepiej liczą i podeszli nas poprzez to, że przkonują naszych na ich stronę a jaką argumentację masz dla tamtych od nas?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Jak chcecie zobaczyć dlaczego ludzie odchodzą to poczytajcię to http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=3128 Brawkomp werbuje sobie nowych liczących z naszego teamu :evil: :evil: :evil: co za lamyEh... jak nie mogli wygrac honorowo to probuja inaczej. To Polska niestety.. cel uswieca srodki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 pewnie lepiej s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić do tych co lepiej im idzie a nie dalej ciągnąć z jakimiś ... co nie dają rady. Teraz pasowało by im pokazać ze dajemy i wykobzać ich z ich niby pewnej pozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zgadzam sie co za lamusy na tym świecie żyją, raz tu raz tam, zamiast kolegów tu sprowadzić to jeszcze odchodzi przepraszam do qrwy nezy czy mógłbyś mnie łaskawie nie wyzywać, koledzy zalożyli team szkoły a wiadomo tamw szytkich znam wiec chciałem liczyć z nimi ale oni nie stanowią dla mnie konkurencji bo za dużo dziennie dla nich przeliczam i własnie chciałem wrócić aale jak sie nie od lausów wyzywa to nie dziekuje. A tak poztym to chciałem ich zwerbowac nie zgodzili cie, nie zdradziłem was dla brawkompa wie dlaczego nie obrażasz. pozdro MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Spoko MaKaR, fuxmen jest poprostu przewwrażliwiony na punkcie seti ;) sam tego doświadczyłem ;) cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 spoko wierze mnie tez troche poniosło bo poczułem sie troche urażony ps. qrwa ale ten brawkomp w wuja tnie zróbcie to samo, jak ktoś zna kgoś kto licy dla brawkompa to niech werbuje i to ostro ps2. wiem że odszedłem od teamu ale to nie znaczy że nie chce pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...