sliver Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 czasami podczas netowania zdarza mi sie, ze zawiesza sie pojedyncze okno explorera 6.0 co powoduje zmulenie calego kompa(stronki w innych oknach chodza ok). zdarza sie to losowo na roznych www - onet, wp i inne. co to moze byc i jak temu zapobiec?? wirus raczej odpada bo nav2002 nic nie znalazl. system to xp pro, komp - a2000+, epox 8rda3i, 256mb ddr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Sprawdz jeszcze skanerem on-line MKS. Uzyj programu Ad-Aware... Nie instalowales zadnych poprawek z WU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Sprawdz jeszcze skanerem on-line MKS. Uzyj programu Ad-Aware... Nie instalowales zadnych poprawek z WU? MKS i Ad-Aware nie pomogly :( poprawek nie instalowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 to jest windows wiec bledy w internet explorer sa normalna rzecza , ja polecam zainstalowac przegladarke Mozilla Firefox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 to jest windows wiec bledy w internet explorer sa normalna rzecza , ja polecam zainstalowac przegladarke Mozilla Firefox :DCoz za fachowa odpowiedz :evil: Czlowieku, wez ty sie zastanow co piszesz. Musi byc jakas przyczyna takiego dzialania. Ja tam z IE nie mam jakos problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 mitesh ostatnioo ex glupial scoiagnalem pare latek z WU sprawdzilem system nortonem utili i na razie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 zainstalowalem 16 patch'y z WU i nadal to samo :( zauwazylem tez cos dziwenego - w przypadku zwieszki IE menadzer zadan pokazuje, ze uruchomionych jest np. 10 okien explorera mimo, ze na pasku wyswietlaja sie np. tylko 3 bo pozostale teoretycznie zamknalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja tam z IE nie mam jakos problemow...Ja też nie mam problemów z IE. ... bo go nie używam. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 co wlacze ad-aware to znajduje pliki "tracing cookie" - moze one sa przyczyna?? co zrobic aby po wykasowaniu nie powstawaly na nowo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja bym na Twoim miejscu sprawdził stabilnosc kompa mialem tak ze mi 3dsmarka przechodził a ie się wywalało... zmniejszyłem tajmingi ramu i zero problemów... ale moze to tylko w moim przypadku ale w kompach wiele zeczy jest nieobliczalnych hehe w najgorszym razie postaw mozille.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...