Skocz do zawartości
sliver

explorer sie wiesza

Rekomendowane odpowiedzi

czasami podczas netowania zdarza mi sie, ze zawiesza sie pojedyncze okno explorera 6.0 co powoduje zmulenie calego kompa(stronki w innych oknach chodza ok). zdarza sie to losowo na roznych www - onet, wp i inne.

co to moze byc i jak temu zapobiec??

wirus raczej odpada bo nav2002 nic nie znalazl. system to xp pro, komp - a2000+, epox 8rda3i, 256mb ddr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest windows wiec bledy w internet explorer sa normalna rzecza , ja polecam zainstalowac przegladarke Mozilla Firefox  :D

Coz za fachowa odpowiedz :evil:

Czlowieku, wez ty sie zastanow co piszesz. Musi byc jakas przyczyna takiego dzialania.

Ja tam z IE nie mam jakos problemow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstalowalem 16 patch'y z WU i nadal to samo :(

zauwazylem tez cos dziwenego - w przypadku zwieszki IE menadzer zadan pokazuje, ze uruchomionych jest np. 10 okien explorera mimo, ze na pasku wyswietlaja sie np. tylko 3 bo pozostale teoretycznie zamknalem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym na Twoim miejscu sprawdził stabilnosc kompa mialem tak ze mi 3dsmarka przechodził a ie się wywalało... zmniejszyłem tajmingi ramu i zero problemów... ale moze to tylko w moim przypadku ale w kompach wiele zeczy jest nieobliczalnych hehe w najgorszym razie postaw mozille....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi