odet Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :( Mam taki problem: Wlaczam kompa, a tu pisze ze nie ma dysku i [gluteus maximus]. nie chce sie ladowac Windows, jak chce uruchomic fdiska, to pisze, ze nie ma dyskow stalych. Wogle nie widzi twardziela. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Licze na porady!!!!! Dziex z gory Pozdrawiam odet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 1. Jeżeli słychać że dysk pracuje to można wymienić taśme i spr. 2. Podpiąć na inny kontroler(lub ten spr podpinająć cd :wink: ). 3. Zanieść do serwisu padnięty dysk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 nic z tych rzeczy :( Probowalem juz tego. Ma ktos jakies inne porady?? Dzieks Pozdrooffka odet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 prawdopodobnie padl ci dysk, jedyna rada: oddaj do serwisu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Moze masz wylaczone kontrolery z poziomu biosu? Jesli dysku nie slychac (nie pracuje a powinien) moze nie dostaje pradu? Czasem we wtyczkach z pradem ucieknie jeden bolec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 chyba ci padł :lol: :lol: :lol: :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 a sprawdzales czy ten dysk chodzi w innym kompie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 A BIOS go widzi?? Dysk mojego qmpla na moim kompie widzi winda i BIOS a dos nie, gdy chciałem zapuścić winde z jego dysku to było podobnie jak u ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 To jest dysk mojego qmpla i sprawdzilem go na moim kompie i chodzil, bylo widac wszystkie dane. Teraz jest taka sytuacja, ze raz go widzi, a raz nie, i nie wiem o co juz chodzi!!!! Jak go widzial, chcialem windoze zainstalowac jeszcze raz, bo nie chciala ruszyc, to scandisk znajdowal bledy i nie mogl ich naprawic, a nie pamietam tej komendy, ktora sie omija skanowanie dysku......... Czekam na pomoc.......... Albo moze sprobuje go na swoim kompie sformatowac........ >>>>>>>>>HELP<<<<<<<<<<<<< Pozdrooffka odet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 1. Jeżeli słychać że dysk pracuje to można wymienić taśme i spr. 2. Podpiąć na inny kontroler(lub ten spr podpinająć cd :wink: ). 3. Zanieść do serwisu padnięty dysk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: popieram a jak juz to nie pomoze to sprawdz czy dysk nie jest walniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...