dakar00 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mam pytanie kupiłem ddr seiteka bo nic innego nie mieli 333mhz 256mb do tego dziś mi przysłali radiatory na pamięci wraz z wiatrakiem. A teraz najważniejsze moge je póścić tylko na 145 doradzcie coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mam pytanie kupiłem ddr seiteka bo nic innego nie mieli 333mhz 256mb do tego dziś mi przysłali radiatory na pamięci wraz z wiatrakiem. A teraz najważniejsze moge je póścić tylko na 145 doradzcie coś Jakiś kit ci wcisnęli idź je wymień na inny egzemplaż :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :arrow: no napewno jakis kicz (lub kit) ci wcisneli. moje no name ida na fsb 148-150 (zalezy), no i w dodatku standardowo to pc-2100... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar00 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 a może mam coś źle w biosie . doradzcie co moge z tym zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 moge powiedziec tak, jesli ram zle trybi to powinienes go szybko reklamowac. jak zaniesiesz w okreslonym terminie to od reki dadza ci nowy, a jak zaniesiesz pozniej to moga kombinowac z serwisem itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 co jeszcze mozna zrobic, wczytaj w biosie defaultowe ustawienia, jesli to nic nie da to moim zdaniem ram jest jakis trefny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 idz je wymien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :arrow: no napewno jakis kicz (lub kit) ci wcisneli. moje no name ida na fsb 148-150 (zalezy), no i w dodatku standardowo to pc-2100... Ja też mam Seitec'i PC2100 i chodzą na 148MHz stabilnie, 150MHz zwiechowo. Te PC2700 MUSZĄ chodzić na 166MHz obowiązkowo - choć możliwe że tylko na CL 2.5 :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Jesli to DDR333 to musza isc na 166Mhz. Prawie pewne ze to sa pamiatki CL 2.5, 7, 3, 3. Jesli z takimi ustawieniami nie dzialaja to zrobili cie w h***. Jesli zakladales juz radiator(y) to sprawdz bez nich, moze cos poknociles i zamiast chlodzic, gotujesz je. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...