Martek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Wow, ale wypas witajcie Overclockerzy !!! Trzeba by było trochę podkręcić to forum... :D Możliwości nowego forum zapierają dech w piersiach... 8O tak czy inaczej Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no cześć mnie się tu troch e niepodoba ale moze to tylko kwestia czasu niech ktoś zrobi jakies skóry do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ELO , SIEMANO , YO tez cie witam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Witam.Pozdrow 4 all :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mnie się podoba. A przy okazji: DJ czy mógłbyś zmniajszyć lub ułożyć inaczej swój podpis, bo twoje posty zajmują pół ekranu. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mnie się podoba. A przy okazji: DJ czy mógłbyś zmniajszyć lub ułożyć inaczej swój podpis, bo twoje posty zajmują pół ekranu. :evil: No powiedzmy ze 1/3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 to jaką wy macie rozdzielczośc ekranu no ale dobra przerobię go już się zabieram i następny mój post już będzie krótszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 to jaką wy macie rozdzielczośc ekranu a no tak jak zawsze 1024x768 pikselkow,a no i w 32bitkach ofkors :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a tak może być ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a tak może być ????????? :D No ujdzie, ale musisz zrozumieć nas :cry: biedaków, którzy pracują na monitorach 15' :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 co ty nie powiesz a ja mam 25 wiesz ja też mam 15 i rozdzielczośc 1024 jakoś idzie na takim ale jeszcze nie jest tragicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Kurtka. Trza siem przyzwyczaić. Ale myśle że będzie ok. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 DJ pisz do kogo sie zwracasz PLEASE !!! Bo wiesz to juz jest ta pora i nie chce mi sie myslec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 DJ pisz do kogo sie zwracasz PLEASE !!! Bo wiesz to juz jest ta pora i nie chce mi sie myslec :) oki nie ma sprawy zapominam że to nie dyskusje bo tam pisało na kogo pisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 co ty nie powiesz a ja mam 25 wiesz ja też mam 15 i rozdzielczośc 1024 jakoś idzie na takim ale jeszcze nie jest tragicznie Ty to się lubisz rozpychać w taki sposób :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jakoś wolę pisać więcej lini niż wszystko w jednej wiecie jakoś tak przejrzyściej a cóż się tak mnie uczepiliście ????? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Kto, gdzie, jak, o o chodzi :D Kurde jakieś nowe fora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 poprostu mr. Dj zapamiętał nowe słowo z starego forum i teraz sie stosuje a tak przy okazji jak ci chodzi twoja grafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jakie słowo zapamiętałem co do grafy to mnie chodzi spoko tylko szkoda że nie mogę zasinstalować sterów 15 pod w2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jakie słowo zapamiętałem co do grafy to mnie chodzi spoko tylko szkoda że nie mogę zasinstalować sterów 15 pod w2k a wiesz zę zapomniałem ale to miało coś wspólnego ze spamowaniem ale też mi z główki wyleciało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no no witam na nowym forum jakos ciezko na poczatku ale z czasem sie przyzwyczaimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 co do tego slowa to bylo to chyba floodowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 zróbmy 1-sza wojne na nowym forum 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 omfg i ten pajac sie zjawil :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dajmy mu szanse...a jak sie bedzie panoszyl to go Lisek...no ten tego usunie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 dac mu szanse? :lol: taki typ czlowieka sie nie zmieni :? ale moze sie myle :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Wow, ale wypas witajcie Overclockerzy !!! Trzeba by było trochę podkręcić to forum... :D Możliwości nowego forum zapierają dech w piersiach... 8O tak czy inaczej Pozdrowionka Witam Ja tam sie przyzwyczailem juz nawet fajnie jest :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ful wypas to forum ! MI SIE PODOBA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 co racja to racja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 zróbmy 1-sza wojne na nowym forum 8O Ty tylko rozrubu szukasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...