kalafior112 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 WITAM PONOWNIE MAM TYM RAZEM PYTANKO O PEWNĄ OPCJĘ W TLEFONIE A DOKŁADNIEJ: JAK ROBIMY ZDJECIA TO MOŻNA ZMIENIAĆ E K S P O Z Y C J E A DO CZEGO SŁUŻY TA EKSPOZYCJA :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: JAK WIECIE TO MOŻECIE MI ODPISAĆ :!: :!: :!: :!: :!: :!: I Z GÓRY DZIEKI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Poszukaj na forum matraxa, jest to najwieksze forum o motorolach w polsce (chyba?) wiec powinienies znalesc...Jak juz znajdziesz to napisz na tym forum :? ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Widze, że nie tylko mi doładowali konto!!! Ekspozycja to inaczej zoom, jak ustawisz +2 to nie bedziesz juz mogl powiekszyc tylko zmniejszyc przy robieniu zdjec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiOlKa666 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 HEYKA MISSSKI!!! MAM PROBLEM I NIE WIEM CO ZROBIĆ... MAM NADZIEJE ŻE MI POMOŻECIE =) A WIĘC TAK : ZAINSTALOWAŁAM ŹLE STEROWNIKI Z MOTKĄ C550 =( I NIE WIEM JAK JE USUNĄC :/ WYSKAKUJĄ MI BŁĘDY JAK WCHODZE W DODAJ NOWY SPRZĘT I PISZE ŻE URZĄDZENIE JEST JUSH ZAINSTALOWANE ALE NIE DZIAŁA PRAWIDŁOWO.. :( MAM WINDOWSIKA 98 ... POMÓŻCIE!!! BUZIAKI :* PAPS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 WITAJCIE JA PISZE W SUMIE W SPRAWIE TAKIEJ: UWAŻAJCIE JAK KOMBINUJECIE W SWOICH FONACH BO DZISIAJ JUŻ DRUGI RAZ NIOSE GO DO SERWISU A BŁĘDEM TYM RAZEM JEST TO ŻE NIE MOGE ROBIĆ ZDJĘĆ CHOCIAŻ MAM 1,4MG WOLNEJ PAMIECI. wYSKAKUJE KOMUNIKAT: UJĘCIE NIE POWIODŁO SIE ALE NASZCZĘŚCIE MAM GO NA GWARANCJI Ps. szczerze mówiąc licze na to że jak sie popsuje jeszcze raz to mi go wymienią bo w umowie jest napisane że jak 3 razy będzie w naprawie to przysługuje mi nowy telefon. A WAM SIE PSUŁY JUŻ TELEFONY ???????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mnie jak na razie nie...a kombinuje z nim jak moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.HAHN Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 hmmm mam problema .... Chcialem wgrac sobie nowa gierke no wiec zaczalem kasowac stare (mialem ich dwie) kdy zaczalem kasowac droga po chwili wyslwietlil sie komunikat : nie zainstalowano MIDlet" o co w tym biega?? teraz gdy wchodze w menu gier ciagle pojawia sie ten komunikat a ja nic nie moge zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wgraj jakas gre (tzn najlepiej zeby to była ta która jest w standarcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Po coś kasował standardowe gry...od tego telefon sie kopsa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.HAHN Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Standardowe gry ni emaja tu nic do rzeczy. 2 hry standardowe skasowalem jakies miesiac temu i nic sie nie dzialo ... Problem pojawil sie wtedy gdy mialem gry: fifa 2004 i tiger woods ... przy kasacji tw bylo wszystko ok gdy zaczalem kasowac fife wdedy pojawil sie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 jak nie masz gier to nie masz menu proste! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Kurde chama sie nie da usunac ...Sorry za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Onio ma rację, zainstaluj coś to sie wyjasni, a zeby zainstalowac, wcale nie musisz wchodzic w menu gier. Onio2 - dwa posty pod sobą...mnie za to doładowani punktami. Ja nie kabluje, ale kto inny moze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ej tusiula co z twoim problemem? Ej czy wy myslicie ze ja mam rozbierznienie jazni? raz pisze onio a drugi raz onio2 ....zdecyduj sie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiula Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 no dalej mi nie dziala nie wiem moze mi ktos pomorze na gg dzisiaj wieczorem o 20 2679966 i bedzie ze mna wspolnie wszystko robil a ja bede mowic co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Czy to aż takie ważne...chyba ze ten numer 2, jest tak niesamowicie ważny. Moze to twoj wiek... :wink: Nie wiecie gdzie mozna znaleźć fajne tapetki świąteczne (za darmo do motki)!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Nie mozesz gdzies wejsc na jakies strony z platnymi tapetkami...sciagnac przez kompa (zapisz na dysku jako...) obrobic w paincie i w wrzucic do tela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.HAHN Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 No ale gdy wlaczam midwaya wszystko jest ok ,gdy juz wyswietli mi sie na motce zeby pobrac w midwayu pisze cos tam filed i wszystko diabli wzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogerek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ma ktoś oprogramowanie do tego cudownego telefonika?????? jak tak prosze o kontakt ze mną legalize86@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 www.gsm2pc.pl A poza tym przeczytaj cały topic!! I REGULAMIN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Za dużo zobawy by bylo z przerabianiem tapetek...wykombinowalam ze sobie posciagam w rozdzielczosci 800x600 i zgram do formatu 96x65...wszystko lux wygląda!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Nawet mozesz dac troche wiekszą rozdzielczosc! Bedzie to lepiej wygladało! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Spróbuję...dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aduśa Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 WItam!!moze podpowie mi ktos jak mam wgrac np jakies zdjecie do telefonu motorola c550 za pomoca programu Pk2 file manager bo z tele do kompa umiem ale odwrotnie nie !!!czekam na odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aduśa Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 jeszcze jedno jak przesle zdjecie z mojego tele do kompa jest takie male jak je powiekszyc?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 2. Jest takie male bo byłe robione w malej rodzielczosci! Ustaw 640-4xx i nie powiekszaj!! 1. Aby wrzycic zdjecie musisz wpisac w p2k manie folder w jakim znajdują sie pliki ze zdj. w polu: upload files...czy cos w tym stylu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Panowie czy macie jakieś nowe gry do tego telefonu?? przejrzałem starsze i jakoś mi nie podpasowały:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Tylko to co na necie chodzi :( Ps. Sciagnołes sobie te 1000 gier z emule? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorex Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 witam all jestem nowym userem na tym forum tez posiadam motke c550 mam wszystkie progsy (tera pewnie myslicie : nastepny co sterow nieumie wgrac) Nie mam tylko 1 pytanie : Czy da sie w jakis sposob zmienic seeda aby uaktywnilo sie ladowanie apl java ?? niechodzi o uzycie programu pst tylko manualnie (abym mogl go p2kmanem wgrac ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 edytujesz seema np. programsem flextableeditor i tam zaznaczasz ładowanie aplikacji java, a jave do tela mozesz tylko wgrac przez Midway. Chcesz wiedziec jak to przeczytaj wczesniejsze strony(dokladnie chyba na 6-tej opisuje jak to sie robi!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...