aster Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ktos mi zmienil podpis, ktory nie podpadal pod zaden punkt regulaminowy. Nawet ten ktos sie nie podpisal, kto to????? WHO?WHY? Prosze o przywrocenie mojego podpisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Pewnie ktoś z osób do tego uprawnionych :wink: Na pewno musiało być z nim coś nie tak skoro ktoś go zmienił. Przecież nikt by tego nie robił tylko i wyłącznie dla swojego hobby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja to zrobilem!! A dlaczego powinienes wiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja to zrobilem A dlaczego powinienes wiedziec. a dlaczego nie? btw juz mam nowy, lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja to zrobilem A dlaczego powinienes wiedziec. a dlaczego nie? btw juz mam nowy, lepszy aster niechcialbym byc upierdliwy, ale prosze Cie, zmien rozmiar lub wywal te entery. Naprawde do doopy wyglada post jednolinijkowy a zajmujacy w cholere miejsca bo autor "rostrzelil" sobie podpis tak jak Ty w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 moze byc? miodzio :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...