Johny_85 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Johny_85 ma podpis na GG "nie ma mnie do 11 maja"... wiec na prezentacje DD musimy chyba jeszcze poczekac... Dokładnie tak, niestety będzie to po maturach, sami rozumiecie, od tego zalezy moja przyszłość. WC jest na drugim miejscu i będzie skłdane po ustnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wiesz, ja w przeddzien matury przesadzalem zywoplot ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No i czas nadszedł i sie zabrałem za swojego chiefteca 420 dual fana , mam już obudowe z pleksy , tylko teraz mam maly problem mam zamiar wstawić zamiast tego standardowego zamontowaniego u dołu PSu wiatraka ten .. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22907557 tylko teraz maly problem gdyz zauważyłem ze ten standardowy jest przylutowany na stale wiec co zrobic czy odciac go i przylutować ten co kupie bądź może odciąć go i skorzystać z zlacza 3 pin w plycie glownej ??? co polecacie ?? jak to zrobic ?? wie ktos moze co zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Najprosciej podlaczyc do plyty i obciac stary kabel... Jak masz umiejetnisci i sprzet - odlutuj i przylutuj nowy... tylko, ze jest maly problem, bo ten z allegro ma wysyokosc 25mm a ten w chieftecu chyba okolo 15mm... najlepszym rozwiazaniem bedzie poszukanie wiatraka 80x80x15 albo nowego przymocowanie wiatraka na zewnetreznej stronie zasilacza :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Właśnie on chce przymocować wiatrak tak jak ja, czyli na zewn. zasilacza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 dokldanie bedzie na zewnatrz a raczej wezme sie za lutowanie przynajmniej nie bedzie problemow ze wiatraki nie podlaczone i sie zasilka zjarala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Johny_85 ma podpis na GG "nie ma mnie do 11 maja"... wiec na prezentacje DD musimy chyba jeszcze poczekac... Dokładnie tak, niestety będzie to po maturach, sami rozumiecie, od tego zalezy moja przyszłość. WC jest na drugim miejscu i będzie skłdane po ustnych. to jeżeli nie używasz WC to po co ci podpis taki pochwalić się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jak Ci przeszkadza Mój podpis to na niego nie patrz!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 zainteresowanych wyglądem nóg swojego blaszaka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 EEE, nóżki wypasik :D ale jakby mniej kosztowaly to byłoby fajnie -> Thorn, strasznie głupi problem masz, coś mi się wydaje że zazdrościsz mu tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 fajnie ale te nozki troche drogie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Osobiście nie podobają mi się te nóżki, jakoś mi nie pasują do ogólnej konstrukcji.... według mnie lepiej wygladają podświetlane nóżki made in home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 zajefajne sa te nozki , rzeczewiscie strasznie drogie :/ a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Osobiście nie podobają mi się te nóżki, jakoś mi nie pasują do ogólnej konstrukcji.... według mnie lepiej wygladają podświetlane nóżki made in home.Mi tez srednio sie to podoba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 fajnie ale te nozki troche drogie :?Bu? A ile ojro, bom chyba oślepł (bez głupich insynuacji, że to od grzechu Onana, dobra? :> ) i nie zauważyłem wzmianki o cenie? Nóżki jak nóżki, na upartego można pogrzebać w poszukiwaniu fantazyjnych pudełek po kremie na cellulitis i też wyrzezać coś podobnego, albowiem byle półka z wietnamskimi kosmetykami w Biedronce zawiera tyle kształtów i kolorów, że sfajdać się można przy wyborze. Mię się opatrzyły te koszmarnie brzydkie czifteki z obleśnym przodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jonas : tutaj byla rozmowa na temat tych nozek : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=647...r=asc&&start=90 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 [gromki śmiech & ocieranie łez] 100 pln za cztery kawałki pleksy i cztery diody. Małom się ze śmiechu za przeproszeniem nie sfajdał. Dobre, dobre. To nie powinno być w jakichś "allegro lolach" albo czymś takim? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 zainteresowanych wyglądem nóg swojego blaszaka:) [...] huh-ha, ale ze mnie moder :lol: montaz byl w cenie czy musiales doplacic ?? zrob cos sam i sie pochwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 zainteresowanych wyglądem nóg swojego blaszaka:) [...] huh-ha, ale ze mnie moder :lol: montaz byl w cenie czy musiales doplacic ?? zrob cos sam i sie pochwal. Wlasnie dlatego mi sie to nie podoba... co to za sztuka kupic i wymienic nie dodajac przy tym chocby troszeczke wlasnego wysilku i fantazji (nie liczac wysilku na zdobycie tego czegos ;-) ) Poza tym przesadnym w moim odczuciu juz jest robienie podswietlanych nozek w obudowie ... ale wolnosc tomku w swoim domku :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 przerost formy nad treścią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mnie się bardzo podoba. Jak juz mówiłem nie mam czasu na zabawe i dlatego kupiłem gotowe!!! Akurat u mnie cena nie gra roli!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mnie się bardzo podoba. Jak juz mówiłem nie mam czasu na zabawe i dlatego kupiłem gotowe!!! Akurat u mnie cena nie gra roli!!!tez bym tak chcial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 A teraz pokaże troche porządku w mojej puszce blaszanej:) To jeszcze nie koniec, musze jeszcze matę na dół obudowy zastosować. I tu się zwracam do Was. Jakiej firmy mate zastosować? Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 [...] Akurat u mnie cena nie gra roli!!! [...] I tu się zwracam do Was. Jakiej firmy mate zastosować? Co polecacie? w takim razie to ta najdrozsza bedzie ok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 [...] Akurat u mnie cena nie gra roli!!! [...] I tu się zwracam do Was. Jakiej firmy mate zastosować? Co polecacie? w takim razie to ta najdrozsza bedzie ok :lol: Najdroższe prawie zawsze najlepsze :lol: :lol: :lol: Oczywiście ale za kilka dni Johny_85 napisze post chcę kupić ... tylko tanio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 NIe debatujcie nad głupotami tylko powiedzcie cos na temat fot i doradzcie jakiego producenta mat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 NIe debatujcie nad głupotami tylko powiedzcie cos na temat fot i doradzcie jakiego producenta mat .Poszukaj na allegro chyba dobre są maty akasa ale drogie ale Johny_85 ma przecież $$$$$$ 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Jak nie masz $$$ to kup http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23270268 to jakaś prowizorka :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 :o co za badziew:) Preferuje lepsze jakościowo:) Zastanawiam się co wybrać (sam wybrałem kandydatów. Maty Noiseblocekra czy Akasa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 :o co za badziew:) Preferuje lepsze jakościowo:) Zastanawiam się co wybrać (sam wybrałem kandydatów. Maty Noiseblocekra czy Akasa?ja bralbym akasa :) imo lepiej wyglada co do owijek na kable to nie bylo lin ktore mialyby mniejsza srednice ? bo takie duze to troche nie pasuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...