m0ses Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 wczoraj montowalem regulator obrotow i przez przypadek wsadzilem w niego palce. chwila bolu i poszlo jedna lopatka z wirnika w zalmanie 7000alcu. zalozylem ten post zeby wszyscy uwazali na te wirniki bo sa baaardzo delikatne. teraz chodzi naprawde cicho na wolnych obrotach...ale na max wchodzi w takie wibracje ze az trzesie mi sie biurko.nie przesadzam. przymierzam sie do klejenia go superglue, ale obawiam sie ze bedzie trudno trafic w pierwotna pozycje co do um. pytanie pewnie juz bylo wiec przepraszam ale: obawiam sie ze czeka mnie wymiana wiatraka...co w miejsce wirnika?jaki inny wejdzie?nie jestem do konca pewien czy to jest normalne 80mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Tutaj popatrz, bo to podobny temat. A na marginesie, to jest wiatrak 92 mm, a nie 80 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 wczoraj montowalem regulator obrotow i przez przypadek wsadzilem w niego palce. OOOOOO. A jaki masz kontroler obrotów że możesz w niego wsadzić palec ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 wczoraj montowalem regulator obrotow i przez przypadek wsadzilem w niego palce. OOOOOO. A jaki masz kontroler obrotów że możesz w niego wsadzić palec ? ;-) Dobre pytanie. Też mnie to interesi :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...