motofan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Witam szanownych kolegów.Co myślicie o klawiaturze TRACER UltraMedia TRK-17MTB Silver,jako o tańszej alternatywie Logitecha UltraX Flat OEM ? Bo jednak 140zł za Logitecha to trochę dużo,a ten Tracer kosztuje 40zł.A może znacie jakąś alternatywę dla tych klawiatur? Chodzi mi o tzw.mały skok klawiszy jak w laptopach,ale chcę mieć układ klasyczny.Jeśli ktoś ma takie klawiatury niech się podzieli wrażeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Własnie dzisiaj ją sobie kupiłem za całe 35zł cóż mogę powiedzieć dla mnie jest ok cieniutka klawisze lekki opór przy pracy i wygląd ma fajny ogólne ocena 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar1 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja mam Samsunga (klawisze i skok jak w laptopie) ale modelu nie pamiętam bo dawno kupowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 panna ma wlasnie takiego tracerka z malym skokiem klawiszy i od kiedy jej go kupilem zaczynam sam myslec nad zmiana klawki :E a mam MS OFFICE KBRD a placilem za nia 150zl :| I teraz mysle o wymianie na taka za 35 bo zarazilem sie nia po 2 dniach testowania :E i ma duzy enter :] panna ma wlasnie takiego tracerka z malym skokiem klawiszy i od kiedy jej go kupilem zaczynam sam myslec nad zmiana klawki :E a mam MS OFFICE KBRD a placilem za nia 150zl :| I teraz mysle o wymianie na taka za 35 bo zarazilem sie nia po 2 dniach testowania :E i ma duzy enter :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No właśnie też tak się skłaniam do zakupu,ale wydać 140zł to mi się nie uśmiecha.A 40zł można dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No właśnie też tak się skłaniam do zakupu,ale wydać 140zł to mi się nie uśmiecha.A 40zł można dać. Powiem tak - kumpel zaraził się taką klawą jak pomacał u mnie Logitecha Flata :D Kupił Tracera (z normalnym układem klawiszy) i miał ją ...2 dni ... Sprzedał i kupił Logitecha :D Miał wcześniej Tracera notebookowego ale z układem ściśniętym - mało to wygodne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No właśnie ja chcę bez układu notebookowego,tylko z klawiszami o małym skoku.Teraz mam klawę Tracera i już drugi rok mi służy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 hehe mnie tez kusi ten Logitech :), ale mysle ze nie ma co porownywac go do tracera te 100 zl roznicy to na pewno nie doplata za "firme", klawa Logitecha powinna byc leprza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No jasne jest że Logitech będzie lepszy,ale jest też 3 razy droższy więc po prostu nie wiem czy to się opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 wlasnie tez sie zastanawiam....., rozwazam za i przeciw i widze tylko jeden - czyli cena. +jakosc +trwalosc +jak wydam 140zl na klawiature to bede o nia bardziej dbal nawet po dlugim czasie niz o taka tansza... hmmm hmmm hmmm chyba sie jednak szarpne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Hmm,może i masz rację ale teraz tyle wydatków a stara klawa ledwo zipie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Eee tam 140. W Netservisie w Gdyni kosztuje 125 ;) I to naprawdę dobry zakup ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 polecam kupic ULTRA XFLAT... klawiaturka warta zainwestowania pieniazkow gdyz jest GENIALNA.. i przede wszystkim to tak jakby porownywac nowego MAYBACHA do AUDI A8 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 bardzo polecam powyższą klawe, jest genialna :D , wczesniej miałem samsunga SDM4500P ale strasznie wkur.... mnie mały backspace :evil: , do entera jestem przyzwyczajony bo w robocie mam klawe della z takim samym enterem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...